PRADA A VÁNOCE 2016

PRADA A VÁNOCE 2016

PRADA v roce 2016 představuje vánoční výlohy svých obchodů jako exkluzivní intimní pohled na skvělou kolekci Resort 2017, zrcadlící se v elegantní vánoční výzdobě.

Třetí advent před námi a vánoční atmosféra na nás dýchá téměř na každém rohu. Není snad města, které by se nepyšnilo bohatou vánoční výzdobou, jež pohlcuje městskou zeleň a budovy zářící do chladné noci. Pozadu pochopitelně nezůstávají ani obchodníci, kteří v předvánočním čas bohatě zdobí své výlohy, mezi nimiž najdeme vrchol nevkusu, ale i dokonalé skvosty.

Jednoho takového skvostu jsme se letos dočkali i v případě italského módního domu.

PRADA v roce 2016 představuje vánoční výlohy svých obchodů jako exkluzivní intimní pohled na skvělou kolekci Resort 2017, v níž nechybí překvapivé střety nejrůznějších textur a vzorů kombinovaných jak v oblečení, tak i ve vysoce elegantních doplňcích, jakými jsou nepochybně i kouzelné kabelky PRADA Corolle.

 

Univerzální doplněk vhodný pro denní nošení i na večer, jehož celkem tři verze pojí společný a velice ženský atribut, a sice zapínací spona ve tvaru květiny.

Rychle ale zpátky k výlohám, na jejichž pozadí jsou pravidelně uspořádány nazdobené koule v platinové barvě, jejichž zrcadlový povrch evokuje pocit nekonečného prostoru. Prostoru, kterému dominují kolekce PRADA umně naaranžovaných na plochách pokrytých bílým kobercem, rozmístěných v různých úrovních; někdy jsou kousky zavěšené na tenké ocelové konstrukci, která „mizí“ v odrazech světla, a z kompozice tak vyzařuje uvolněná, spontánní atmosféra sofistikovaného moderního luxusu.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram