Prague Design week v režii Vaness loves You

Prague Design week v režii Vaness loves You

Letos jsem měla možnost si jet prohlédnout pražský Design week. Co se designových akcí týče, jednou za rok se ráda podívám na Designblok, který je začátkem školního roku. 

Minulý týden moje tzv. „akce Praha“ byl velmi spontánní nápad

 

V pátek jsem byla ještě ve škole, v autoškole a pak už jsem rychle běžela na autobus, ať vše v Praze stihnu. V harmonogramu jsem měla návštěvu mé agentury a dvě jednání.

Když jsem si tyto věci vyřídila, následovala tradiční aktivita: „kam v Praze na jídlo“. Ne, že by v Praze bylo málo podniků, ale už bych vážně potřebovala nějaký seznam, kam si zajít na oběd či večeři, abych nebyla v zajetí turistických cen a zároveň abych se najedla dobře a zdravě. (Že by nový námět na článek?) Už vidím nadpis Tour de Jídlo v Praze. :D haha

 

Trošku jsem odbočila, takže zpět k hlavnímu bodu programu.

Designweek byla krásná akce. Měla jsem možnost tam být 2 dny. Bylo moc hezké vidět, že i v Česku máme šikovné umělce, kteří se vyvíjejí a posouvají hranice designu a módy výš a výš. Domů jsem přijela s batůžkem plným vizitek a letáků. V pátek jsem si prošla pouze první 2 patra a řekla jsem si, že zbytek si nechám na druhý den. 

 

Kromě Designweeku jsme si s přítelem náramně užili i krásu Prahy. Opět jsme hledali a našli novou kavárnu, šli jsme se podívat na obchod se sneakers a potkali jsme pár starých přátel.

Absolvovala jsem několik schůzek s pro mě krásnými, ambiciózními lidmi, kteří mají velké vize a to mě povzbudilo, vrhnout se do nových akcí. Tak a teď malý fotoreport z pátku a soboty!

(I když produktový či interiérový design mě zajímá, stejně si myslím, že na Fashionweeku jsem mu ještě více podlehla.)

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram