Právě vyrážíme na Tour De Fleurs

Právě vyrážíme na Tour De Fleurs

S novým kalendářním měsícem vás vezmeme na cestu květinami... Je tu nová tvář magazínu Móda!

V květnu jsme s naším projektem Tvář magazínu Móda zamířili do přírody, ale ani v měsíci následujícím se od flóry příliš nevzdálíme. S novým kalendářním měsícem vás vezmeme na cestu květinami...

Tour De Fleurs.

A to především díky stejnojmenné kolekci módní značky Mi fashion label, která si nás získala natolik, že jsme do ni oděnou modelku Magdalenu Rajnohovou zkrátka museli použít coby tvář měsíce června. Co myslíte, vyplatilo se?

Módní značka Mi fashion label představuje svou již pátou kolekci návrhářky Lenky Mulabegovič Tour De Fleurs SS16, plnou dámských oděvů spíše minimalistických a čistých forem, zaměřených na detaily a střihová řešení.

 

Další, v pořadí již pátá kolekce značky Mi fashion label s poetickým  názvem Tour de Fleurs, provází ženu rozkvétajícím jarem, jenž je symbolem znovuzrození a transformace.

Jednotlivé outfity, které jsme vybrali, si kladou za cíl nositelku rozzářit, ne však překřičet. Vše je spolu v harmonii. Kolekce je vytvořena z velmi luxusních a originálních materiálů, jako je hedvábí, vlna a pak mnoho zajímavých směsí a struktur. Kolekce je tvořena z barev květin, jako je levandule, kosatec, pomněnka, vlčí mák či sněženka a jiné.

A teď něco málo o Mi fashion label.

Značka Mi fashion label působí na trhu již dva roky. Za tu dobu už stihla představit několik inspirativních kolekcí a na podzim roku 2015 otevřít i svůj Mi concept boutique v samém centru Prahy, v Betlémské ulici č. 9, kde Team Mi fashion label prezentuje primárně svou tvorbu - tedy kolekce návrhářky Lenky Mulabegovič, která již nyní horlivě pracuje na své další kolekci S/S 17, kterou značka spolumajitelů a nadšenců módy Lenka MulabegovičBarbora Futerová a Patrik Pavlíček představí na podzimním designbloku 2016. 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram