Pravý denim pro opravdový požitek

Pravý denim pro opravdový požitek

Německá značka Mustang Jeans, divoký kůň mezi riflemi, ve své nové kolekci pro jaro/léto 2014 představil perfektně padnoucí denimové kousky.

Mustang Jeans, významná značka v oblasti nesmrtelné denimové módy, vyrábí jedny z nejkvalitnějších jeansů již od roku 1932.

Je to vůbec první společnost, která začala vyrábět jeansy mimo Spojené státy. A ne jen tak ledajaké jeansy. Originální autentické kousky, které díky perfektním střihům a přirozenosti dokonale padnou.

Není divu, že mají jeansy Mustang tolik příznivců. Byly to první džíny v Evropě, nejprve se vyráběly pouze dámské, a byly to vůbec první strečové džíny na světě.

Mezi Mustang jeans si vybere opravdu každá žena. V nové kolekci najdete džíny strečové i bez elastenu, bokovky i džíny s vyšším pasem. Velmi oblíbený je střih vepředu s nižším a vzadu s o trochu vyšším pasem.

Letošní kolekce nabízí volnější střihy, rovné nohavice i úzké nohavice. A také džínsy i denimové košile a vesty s různými motivy, které jsou dnes velmi trendy.

Nechybí také oblečení denim stylu, jako jsou ležérní pohodlná trička opět zajímavých střihů a nápadité košile, které k tomuto stylu neodmyslitelně patří.

Značka Mustang Jeans je zaměřena hlavně na ležérní, pohodlnou módu. Pokud jste příznivci právě tohoto ležérního denimového stylu, jistě u vás Mustang Jeans zaboduje.