Prázdninová pohoda s kolekcí s.Oliver Jaro/Léto 2015

Prázdninová pohoda s kolekcí s.Oliver Jaro/Léto 2015

Přivítejte nástup jara plážovou atmosférou, která zavládla v nově příchozí kolekci tradiční značky s.Oliver.

V jarních a letních kolekcích pánské módy s.Oliver se postupně projevuje inspirace několika tématy. Především pánská móda této tradiční značky pro nadcházející sezónu Jaro/Léto 2015 je  inspirována příběhem mužů, kteří cestují po světě.

Přímý vliv svobodného životního stylu, který návrháři do právě přicházející kolekce vnesli, se nese celým spektrem funkční sbírky s notnou dávkou nedbalé elegance a sportovního ducha. V nové kolekci můžeme vybírat z několika druhů košil a pletenin v žakárovém, kachličkovém či tapetovém vzoru. Výjimku ale netvoří ani populární parky, které se skvěle kombinují s úzkými džínsy a chinos kalhotami.

 

O pohodlí se ale starají i cargo kraťasy a teplákové kalhoty, které lze v chladnějších večerech kombinovat s vlněnými svetry. Pro získání elegantnějšího vzhledu, například u příležitosti večeře s přáteli, je možné sáhnout po blejzru s příměsí plyše a lnu.

 

Velkým tématem je ale i barevnost celé kolekce, které vévodí bílá, černá, námořní modř, červená a stříbrná. O slunnou plážovou atmosféru se pak starají mexické a africké vzory. Dále jsou zde použity i velkoformátové květinové i menší zvířecí a konverzační potisky.

 

Košatý sortiment ještě doplňuje volnočasová urban řada s.Oliver DENIM, zdůrazňující kvalitní materiály, finální úpravy džínoviny, ležérnost, opraný a bělený vzhled nebo záměrné vintage efekty.

Kompletní kolekce s.Oliver Jaro/Léto 2015 bude ve vybraných prodejnách dostupná již během března. Tak neváhejte a poskládejte si svůj vlastní outfit, kterým zaručeně zaujmete.

 

Zdroj: s.Oliver

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram