Pre-Fall 2015 Michael Kors má eleganci, šmrnc i nejnovější módní prvky!

Pre-Fall 2015 Michael Kors má eleganci, šmrnc i nejnovější módní prvky!

Kolekce Pre-Fall 2015 Michael Kors je plná různých stylů, prvků, střihů i materiállů.  Ale především z ní sálá kouzlo krejčovství! 

Pre-Fall 2015 módní značky Micheal Kors je opravdu rozmanitá. Návrháři využili všech různých střihů. Třeba když se podíváme na šaty, najdete tu jak klasické anglické modely - tudíž zvýrazněný pas a sukně ke kolenům, tak i střihy balónové. Kolekce je složena i z více vzorů, což je jistě příjemným přínosem. 

A co se tak často nevidí, jsou kalhoty! Pre-Fall kolekce MIchaela Korse je jich opravdu plná a nejsou, vzhledem k sukním, vůbec upozaděny! Zkombinované jsou především v černo-bílých variantách. Střihově si můžete vybrat mezi 7/8 kalhoty i zvonáči. Outfity s nimi jsou elegantní a ve společenském duchu. Ale objevují se i kožené prvky jako oživení jinak celočerného outfitu. 

Opravdu neobvykle se ale jeví kalhoty s tlustými lampasy. Možná se jedná o stylové tepláky a tak je také třeba je správně zkombinovat.

 

A na závěr vám ukážeme ještě opravdu vyladěné outfity, které si zaslouží pozornost. Nádherná kombinace šedé pleteniny a hnědé skládané sukně, stejně tak jako kožíšek přes svetr v podobném hnědém odstínu - to jsou modely, které si nás získaly! 

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram