Pre-fall Phillip Plein - to jsou motorkářky na rozkvetlé louce

Pre-fall Phillip Plein - to jsou motorkářky na rozkvetlé louce

Konečně víc než jen bílé plátno v pozadí, návrat retra a nečekané kombinace. Philipp Plein dokázal naprosto jedinečnou cestou zaujmout pozornost s modely plnými kytiček a motýlků.   

Zdá se, že Phillip Plein se asi vydal novou cestou. Obvyklé lebky z oblečení vymizely. Stejně tak i cvočky. Jeho rukopis zachovávaly snad už jen kožené bundičky a lakované kotníkové boty. Rebelsky také působily dlouhé rozevláté copany a kouřové líčení se zvýrazněními tvářemi a obočím. Ale jinak? Pre-fall šel směrem ke květinovým vzorům, motýlkům a krajce. Trochu jako spojení tvrdého motorkářského stylu s romantickou princeznou. 

Na eleganci, kterou návrhář představil před motivem dřeva v pozadí, si ale ani trochu nestěžujeme. Není od věci se občas nabažit romantiky v rockerské úpravě. Pouzdrové střihy, které si podmanily většinu šatů s krajkovými vložkami, se dají považovat za vrchol ženské noblesy v celé kolekci. Přestože nám není úplně jasné, co Pleina přimělo k tak razantní změně, jsme si jisti, že více poznáme v kolekci podzimní. Pravděpodobně nás čeká návrat k jeho klasice, anebo bude pokračovat v tom, co v Pre-fall kolekci nakousnul.

A co když přijde ještě něco jiného?

vogue.com/fashion-shows

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram