Představujeme ONLY - jedinečnost má už ve svém jméně

Představujeme ONLY - jedinečnost má už ve svém jméně

V rámci nové rubriky na Móda.cz jsme se rozhodli, postupně vám představovat značky, které znáte méně i více, a povyprávět vám, odkud pochází, jak dlouho jsou na trhu a co je pro ně ikonické. 

Značka ONLY vznikla v roce 1995, takže před rokem oslavila kulaté dvacáté narozeniny. Založil ji ve své podstatě bývalý obchodník se starožitnostmi, který byl od svého strýce pověřen, aby mu pomohl s komorním obchodem s oblečením v době finanční krize. Dánský podnikatel se toho ujal a z malého obchůdku vznikla obrovská firma rozšířená po celém světě. Značka spadá pod korporaci Bestseller, která vznikla ještě o pár desítek let dříve než ONLY.

  
Šedá tunika 829 Kč ; Pruhovaná vesta 1 099 Kč ; Triko s límcem 599 Kč 

Už z názvu jednoznačně vyplívá, na čem si řetězcová značka staví svou slávu. Originalita a unikátnost mezi konkurencí ji zajišťují stále nové klientky a roste i počet stále se vracejících. ONLY móda je ženská a jednoduše popisuje městský styl, do kterého zapadá. Áčkové sukně, džínoviny, nevšedně řešené halenky a tuniky a pak také následování módních trendů - aktuálně formou dlouhých vest a bomberů. Rádi u ní budou nakupovat především ženy, které rády podtrhnou svou postavu, oblékají barevně neutrálnější módu a chtějí vypadat smart casual každý den.  

  
Květované šaty 599 Kč ; Tmavě modré šaty 969 Kč ; Džínové šaty 1 659 Kč

zoot.cz ; only.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram