Přehled toho nejzajímavějšího z podzimní kolekce dámských bot CCC

Přehled toho nejzajímavějšího z podzimní kolekce dámských bot CCC

Pojďte si prohlédnout novou kolekci podzimních a zimních bot, kterou nabízí oblíbené a cenově dostupné obchody CCC. 

Letošnímu podzimu a zimě kralují jako vždy podpatky, ale už nejsou takovou nezbytností jako dříve. S lehkostí je totiž dohánějí jednoduché kozačky. Pokud ale jehlám dáváte přednost i v tomto období, v CCC si můžete vybrat mezi koženými, koženkovými či semišovými kotníkovými boty na podpatku. V detailech najdete nejčastěji stříbrné zipy nebo lakované části. Čím dál tím více pozornosti si ale získávají boty se širším podpatkem, hodí se více ke slim džínům, jehly zase ke kalhotům rozšířeným.  

 

Stále více žen ale nachází zalíbení v kozačkách na nízkém podpatku. Provedení je stejně elegantní jako u těch na vyšším podpatku, ale chození je samozřejmě pohodlnější a rychlejší. Hodí se k džínům i jiným kalhotům, ocení je spíše ženy se smyslem pro skloubení pohodlnosti a hezké obuvi. 

  

V kolekci značky CCC nechybí samozřejmě ani polská značka Lasocki, nabízející kvalitní, skvěle zpracovanou a koženou obuv. Tady máte na výběr nejen mezi nejrůznějšími druhy kozaček, ale narazíte i na populární kožené boty pod kotníky se zajímavými detaily. Těmi jsou například krajky, zlaté ozdobné zipy či lakovaná špička. Seženete tady i jednoduché ale chic lodičky na mini podpatku.

 

Zdroj: ccc.eu

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram