Přehlídka pietro filipi na MBPFW

Přehlídka pietro filipi na MBPFW

Pietro filipi představilo svou kolekci pro sezónu Podzim/Zima 2015-2016. Je minimalistická, nositelná a nás uchvátily především kratší šaty, večerní róby a pánská řada.

Ani pietro filipi si nenechalo ujít tuzemský týden módy a v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weekendu, který se v březnu konal poprvé a předvedlo svou nejnovější kolekci. A přesto, že se předváděly kolekce pro sezónu Podzim/Zima 2015-2016, česká značka se nebála výraznějších barev, a to i v pánské části kolekce. Přehlídka se konala pod názvem pietro filipi created by designers. Spolupracoval na ní totiž celý tým hlavních designérů u pietro filipi.

U pietro filipi se nám pokaždé líbí minimalismus. Ten značka zahrnula i do své nejnovější kolekce. Stejně tak perfektní střihy a nové odstíny. My jsme si nejvíce oblíbili béžovou a všechny ty odstíny hnědé na krátkých šatech i pár večerních róbách, jež byly součástí kolekce. Pietro filipi nepředstavilo nic komplikovaného, nic dramatického, ale oceňujeme nositelnost naprosto celé kolekce a i velmi povedenou pánskou část řady. O tu se postaral návrhář Vladimír Staněk, dámskou kolekci připravily Martha Bryxi, Margarida Machado, Lay Sedláková a Anna Tušková. Kousky pro prémiovou řadu pietro filipi Silverline, stejně jako u poslední přehlídky, navrhla Ivana Mentlová.

Březnový MBPFW si jako lokaci svých přehlídek vybral ZIBA, bývalou Živnostenskou banku, prvorepublikovou budovu, kde stále v jejím hlavním prostoru narazíte na cedule s nápisy Pokladna nebo Likvidace. Prostory bývalé banky nás uchvátily, stejně jako improvizované přehlídkové molo, které tam vlastně ani nebylo. Modelky se procházely kolem lavic s diváky a uprostřed místnosti se křížily. Příjemná změna po posledním záříjovém týdnu módy.

Foto: mbpfw

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram