Přehlídka TOP trendů ze Zlatých glóbů 2015

Přehlídka TOP trendů ze Zlatých glóbů 2015

72. ročník Zlatých glóbů byl opět jednou obrovskou módní přehlídkou, na které se herecké hvězdy představily v honosných róbách i slušivých kostýmech.

Zlaté glóby jsou filmovou a televizní cenou každoročně udělovanou Asociací zahraničních novinářů a po Oscarech patří k nejsledovanější události sezony, proto zde není nouze o skutečné celebrity, které se ucházejí o kýžený titul, ale především prezentují nejnovější trendy a umělecká díla z tvorby předních módních návrhářů.

Jako každý rok se předávání cen Zlatý glóbus proměnilo v jednu obrovskou módní přehlídku v široké škále střihů a barev. Rozhodujícího slova se ale ujala červená, neutrální černá nebo honosná stříbrná. Naopak noblesní modré či svěží žluté bylo v Los Angeles poskrovnu.

Kdo na červeném koberci zazářil, či naopak, posuďte sami. Připravili jsme pro vás rovnou padesátku modelů, z nichž jsou našimi vítězi Kate Hudson, která sáhla po sexy modelu Versace s prodlouženým dekoltem, Keira Knightley v motýlích šatech Chanel nebo Julianne Moore v modelu Givenchy Haute Couture.

 

 

Naše velké díky ale patří především Lorde, která vsadila na šmrncovní kalhotový kostým z dílny Narciso Rodriguez a v záplavě rób se rozhodně neztratila, ba naopak patřila ke klenotům večera.  

 

Zdroj: usmagazine

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram