Premiérová jarní událost Rock&Pop for Fashion sklidila velký úspěch

Premiérová jarní událost Rock&Pop for Fashion sklidila velký úspěch

Redakce Módy se zúčastnila první hudebně módní akce svého druhu u nás - Rock&Pop for Fashion. Na nové kolekce se přišli podívat i významní hosté nejen z Česka

Celým večerem provedli diváky známí moderátoři Roman Juraško a Petr Vágner. 90minutovou show zahájila několik minut po osmé večer svým atmosférickým zpěvem Bára Basiková. Každý interpret – v pořadí Bára Basiková, Václav Noid Bárta, Tina, Dara Rolins – představil divákům celkem tři písně ze svého repertoáru. Za tónů prostřední skladby vždy nastoupili na molo modelové a modelky oděni do modelů z nejnovější tvorby účastnících se návrhářů – v pořadí Jana Gavalcová (SK), Taťána Kovaříková (CZ), Martina Mueller Callisti (AT) a Nuno Gama /PT/. Hlavní program večera zakončili za houslové hudby DJ Lumiere pánští modelové, oblečení prestižní milánskou značkou Diesel Black Gold.

Modely od pozvaných návrhářů předvedli divákům modelové a modelky z prestižních českých agentur (např. Czechoslovak Models, Elite Models, PH Models, a další). Česali je špičkověvyškolení profesionálové z Toni&Guy, o make-up se postarali vizážisté z Giorgio Armani.

Akci ozdobili účastí významní hosté: modelky Pavlína Němcová, Aneta Vígnerová, Jana Doleželová a Kateřina Sokolová, zpěvačky Helena Vondráčková a Jitka Zelenková, herečka Yveta Blanarovičová, moderátorky Štěpánka Duchková a Veronika Hongová, Hanka Kynychová, módní návrháři Jozef Sloboda a Kateřina Matějková, zakladatelka Czechoslovak Models Milada Karasová a majitel agentury a organizátor Mercedes Benz Prague Fashion Weekend Václav Dejčmar a mnoho dalších.

Po módní a hudební show byla pro návštěvníky do půlnoci připravena afterpárty pro veřejnost i VIP hosty, kterou hudebně doprovázel známý český houslový DJ Schwa.

Na další akci se můžeme těšit už nyní, pořadatelé totiž oznámili podzimní pokračování!