Přeneste se do dalekých tropů s exotickou vůní novinky Rexona Tropical

Přeneste se do dalekých tropů s exotickou vůní novinky Rexona Tropical

Sníte často o letní dovolené u azurového moře s bílým pískem, osvěžujícím koktejlem v ruce a obklopená palmovým hájem?

Přestože sny vždy jednou skončí, s novinkou z řady dámských antiperspirantů značky Rexona můžete zažívat exotický ráj po celé dny.

Vyzkoušejte nový antiperspirant Rexona Tropical a uvidíte, že váš celodenní program absolvujete s úsměvem na tváři a hřejivým pocitem dokonalé ochrany vašeho podpaží.

Obzvlášť v nadcházejících letních měsících je třeba najít recept, jak neztratit energii a úsměv na tváři ani v extrémně horkých dnech. Hledáte tu správnou inspiraci? Vyzkoušejte doslova tropický příliv svěží vůně nového antiperspirantu Rexona Tropical, který zabraňuje pocení až po dobu 48 hodin, a zažijte ten pocit dokonalého uvolnění, svěžesti a velké dávky energie.  

Nová exotická vůně vás osloví spojením cizokrajných plodů, květinové směsi bílé frézie, kvetoucího jasmínu v kombinaci se smyslnými tóny horkého jantaru a krémové esence ze santalového dřeva.

Důvěřujte antiperspirantu Rexona Tropical se speciální technologií Motionsense™, která vám dopřeje pocit svěžesti po celý den. Čím více se pohybujete, tím lépe Rexona Tropical funguje.

Tato novinka značky Rexona vás naláká do světa rajské exotiky kdykoli budete chtít.

Zdroj: emcgroup.cz
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram