Press Release představuje novou knihu Yana J. Bulky

Press Release představuje novou knihu Yana J. Bulky

Yan J Bulka ve své knize s titulem Love Paris beze studu popisuje svět bisexuálních mužů, jejich touhy, pocity, intriky a lásku v prostředí Paříže

Představujeme strhující příběh lásky, který odhaluje svět mužů, tak, jak jste se o něm dosud neodvažovali přemýšlet. Příběhy o ukrytém tajemství lásky, o pocitech absolutního ráje i pekla na zemi, které jsou kryté rouškou lží a intrik ve světě, kde je vina vykoupena luxusem a velkými činy. Nejniternější pocity zapisované po dobu devíti let do deníků.

Tisíce vyřčených modliteb a přání. Svět bisexuálních mužů nebyl nikdy odhalen, tak jako nyní. Příběh Love Paris je koncipován do pěti vzrušujících kapitol – Paris, Aristocracy, Romance, Individualism a Sex. Kniha vás zavede to takových míst, jako jsou Paříž, Cote d'azur či do magického města.

Autorem knihy je charismatický Yan J. Bulka, kterého inspirovala sama láska a život.

“Příběhem Love Paris demonstruji sílu a složitost lásky. Stud nechávám studem. Literárně i společensky se svlékám do naha.”, říká autor a dodává: “Otevřete svá srdce pro lásku, která je všude okolo nás. Prožijte lásku, která tvoří svět."

Sledujte příběh lásky na sociálních sítích, na kterých se postupně odhaluje tvář tajemného Yana J. B.

V květnu, měsíci lásky se můžete těšit na možnost předobjednávky knihy Love Paris na webové stránce loveparisthebook.com. V tištěné podobě kniha vyjde letos na podzim.

Zdroj:loveparisthebook.com
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram