Příběh z Afgánistánu v napínavém velkofilmu„Janusův projekt“

Příběh z Afgánistánu v napínavém velkofilmu„Janusův projekt“

Již v létě letošního roku, padne první klapka nejočekávanějšího psychologického fantasy thrilleru „The Janus Project“. Buďte připraveni na ojedinělou premiéru.

Nathan Nearman, příslušník kontrašpionáže a veterán z Afganistánu zúročil roky strávené ve vojenské službě v nové misi, kde chtěl realizovat své celoživotní sny v náročném filmařském prostředí a vytvořit film, který bude mít výjimečný úspěch a komerční návratnost. V současné době, po uvedení originálního scénáře do filmové produkce, se tyto sny skutečně začínají měnit v realitu.  

  Společnost Nebulae Entertainment se rozhodla zfilmovat Nearmanův psychologický fantasy thriller s názvem „Janusův projekt“ ("The Janus Project"), jehož natáčení by mělo být zahájeno v Utahu 1. června, jak uvedl hlavní viceprezident prodeje a marketingu společnosti Nebulae Entertainment Steve Bown. "Jde o první z šestnácti filmů, které by měly být v následujících letech vyrobeny. Každý film jiný žánr, každý film originál, každý film způsobí to, že se diváci znovu zamilují do Hollywoodu!"

  "Film má rozpočet více než 30 milionů amerických dolarů a jedinečnou marketingovou strategií, která by měla přilákat zájem dalších investorů z celého světa. Ohlasy veteránů filmařského průmyslu, kteří nás na festivalu CinemaCon navštívili, nás plní nadějemi do budoucna," uvedl Bown. "Respektujeme tradice, ale nejsme jimi spoutaní, naše marketingové inovace dávají tušit oživení Hollywoodu."

Podívejte se s námi na upoutávku k filmu, která získala velký ohlas na prestižním festivalu CincemaCon v hotelu Caesar v Las Vegas, kde se sešli přední světoví tvůrci a vystavovatelé z celého světa.