Princezny značky Brandon Maxwell v jarní kolekci doslova zářily

Princezny značky Brandon Maxwell v jarní kolekci doslova zářily

Sestry Hadid, Jourdan Dunn, česká modelka Daniela Kociánová, Karlie Kloss i Joan Smalls. A mnohé další v modelech Brandona Maxwella okouzlily úplně každého.

Když Brandon Maxwell něco dělá, dělá to velmi dobře. Každý kousek sebe zaměří na to, co zrovna dělá, aby ze sebe vydal opravdu to nejlepší. Ve svých kolekcích oslavuje nejenom krásu žen, které obléká, ale zároveň s nimi tráví svůj čas a snaží se s nimi skamarádit. Modelky rád bere před přehlídkou na pizzu, aby si mohli popovídat. Hodně času také tráví se svou matkou a sestrami. Naslouchá jim, a díky tomu jsou jeho kolekce ženám tolik blízké.

Jarní kolekce následujícího roku je mladá, luxusní, formální i večerní. Je to dílo, které tohoto návrháře posune zase o kousek dál. Barevné odstíny krátkých koktejlových šatů od hlavní bílé, přes růžovou, červenou, modrou až po zelenou a černou uspokojí široké publikum žen. V kolekci nechybí ani denim a kalhotové kostýmky nebo také náušnice vyrobené ve spolupráci se Zander Elliotem.

Maxwell si prožil velmi emotivní období, kdy mu náhle zemřela babička a kdy se o dva týdny později zasnoubil. Nejspíš i proto se jeho tvořivost ještě zvětšila. Formálnost oděvů však zůstává a nejenom krásky Gigi a Bella Hadid měly tu čest představit nádherné večerní róby. Které šaty nejvíce zaujaly vás? Podívejte se na kompletní kolekci v naší galerii…

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram