Připravte se na léto plné exotických barev a vůní

Připravte se na léto plné exotických barev a vůní

Dny se prodloužily, projasňujeme naše šatníky, sluníme se a sníme o dálkách. Díky Oriflame můžete i vy rozjasnit každý den pomocí několika detailů.

Připravte se na léto plné exotických barev a vůní. Díky Oriflame můžete i vy rozjasnit každý den pomocí několika detailů. Dopřejte si trochu exotiky zbrusu novou vůní s prvky tropického ovoce, originální kombinací barevných laků na nehty nebo krémem s aroma čerstvě natrhaných květin. 

Vůně lákavá jako procházka exotickou zahradou

Prosluněná letní vůně Solar je šťavnatá a vzácná jako tropické ovoce, jehož výtažky v sobě nese. Osvěžení vodního melounu a netradiční kvajávy doplňuje jemný závan luxusního ibišku, jehož aroma promění vaší cestu městem v procházku po orientálním trhu. 

Cena: 249 Kč

Objem: 50 ml

 

Vůni Solar si zamilujete natolik, že si ji budete chtít užít i ve sprše. Potěšíte tak nejen své smysly, ale i pokožku. Díky vyváženému pH a absenci mýdla bude vaše pokožka navíc perfektně hydratovaná.

Cena: 89 Kč

Objem: 200 ml

 

 

Mléko na ruce a tělo z edice Solar lze brát jako příjemnou voňavou tečku i jako pomocníka vždy připraveného pro vaše ruce. Speciální složení hydratuje a dlouhodobě zvláčňuje vaše dlaně. Obsažený panthenol kůži uklidní po častém sprchování i působení slunečního záření.

Cena: 89 Kč

Objem: 150 ml

Tohle léto bude zářit sytými odstíny!

Zatímco výrazný make-up si můžete dovolit jen při zvláštních příležitostech, trendy velí obléknout do barev vaše ruce. Inspirující mix v limitované letní edici se rozprostírá od citronově žluté až po temně fialovou. Elektrizující barvy volají po netradičních kombinacích i hravých variantách francouzské manikúry. Lesk a trvanlivost laku navíc chrání technologie Expert gel proti vyblednutí a oprýskání.

Cena: 79 Kč

Objem: 8 ml

Dokonalá pleť, to je pleť bez lesku

Abyste se vyhnula neustálému přepudrovávání, vsaďte na přirozený make-up s dvojím matujícím efektem anti shine. Ten absorbuje maz a zároveň potlačuje přímý odraz světla. Make-up se hodí na smíšenou pleť, kterou zkrášlí, ale nevysuší.

Cena: 179 Kč

Objem: 30 ml

Optimálního výsledku docílíte, když make-up nanesete houbičkou a obličej přepudrujete jemnými tahy štětce. Matující pudr The One Matte Velvet se stejně jako tekutý make-up z edice pyšní technologií anti shine s dvojím efektem. Spotřebitelé prokázali, že účinek trvá celý den.

Cena: 169 Kč

Objem: 8 g

Sada pleťové kosmetiky plná květin

Pro přírodní neodolatelně jemné vůně nemusíte chodit za každou cenu daleko. Řada krémů Love Nature obsahuje omlazující vojtěšku, kterou naleznete i v našich českých končinách. Tento rostlinný poklad je bohatý na vitamíny a bojuje proti těm nejjemnějším vráskám. Pleť rozjasní, zvláční a ochrání proti UVA/UVB záření.

Cena: 119 Kč

Objem: 50 ml

Díky nočnímu krému Love Nature můžete každý večer uléhat do zahrady plné květů. Stejně jako jeho denní verze obsahuje Peptid Q10, který uchovává pleť viditelně mladistvou. Tato edice je určená pro ženy už od třiceti let. Pokud budete o pleť pravidelně pečovat již v tomto věku, vznik hlubších vrásek výrazně oddálíte.

Cena: 119 Kč

Objem: 50 ml

Nezapomeňte na speciální péči o kůži kolem očí. Nejvíce namáhaná a zároveň nejjemnější kůže ocení účinnou vojtěšku nejvíce.

Cena: 99 Kč

Objem: 15 ml

Výrazná vůně pro nebojácného muže

V blížících se parných dnech bude každý muž potřebovat rychlé a čisté osvěžení. Deodorant Flamboyant v sobě kromě okamžitého účinku nese kvalitní příměsi – grapefruit, bobkový list a kardamon. Ty dohromady vytvářejí kořenitou kosmopolitní vůni. 

Cena: 99 Kč

Objem: 150 ml

Zvláštní příležitosti si žádají speciální vůni. Antiperspirant S8 Night je určen především na večerní akce. Smyslnou kombinaci tvoří tóny cedrového dřeva, pralinek a citrusů. Nechybí ani lékořice, bazalka či bergamot. Tento deodorant promění každého muže v objekt ženské touhy.

Cena: 99 Kč

Objem: 150 ml

Dotek hedvábí

Proč se muži tak rádi dotýkají ženského těla? Není tajemstvím, že jedním z důvodů je právě sametová hebkost pokožky. Díky krémovému sprchovému gelu Silk Beauty s hedvábnými proteiny dosáhnete potřebné hebkosti po celých 24 hodin.

Cena: 99 Kč

Objem: 200 ml

Tuhé mýdlo dávno není symbolem vysušené kůže po jeho použití. Naše mýdlo Silk Beauty obsahuje olej z pupalky dvouleté stejně jako sprchový gel, takže ho zahalí do hedvábného závoje.

Cena: 35 Kč

Objem: 100 gr

I vlasům lze vrátit mládí

S přibývajícím věkem se zvyšuje suchost, lámavost i nepoddajnost vašich vlasů. Proto přicházíme s šamponem s vyspělou technologií Time Resist, který vlasům navrátí vitalitu a posiluje vlasové vlákno. Kdy jindy si vaše vlasy zaslouží speciální kůru než v létě? Dostávají totiž zabrat slunečními paprsky a častým koupáním.  

Cena: 69 Kč

Objem: 200 ml

Že by žena od určitého věku měla nosit krátký sestřih? Se sadou Hair X Time Resist uvidíte, že je to mýtus. Použitím kondicionéru značně zvýšíte poddajnost vlasů a zároveň usnadníte jejich rozčesávání. Sada je dostatečně citlivá pro každodenní použití i pro barvené vlasy. Exkluzivní složení s hedvábnými proteiny vytváří lehoučkou zvláčňující vrstvičku kolem vlasových vláken. 

Cena: 69 Kč

 

Nesmývatelné vlasové sérum s hedvábnými proteiny vlasy vyživí i uhladí. Viditelně lesklejší vlasová vlákna získají vlastnosti mladších vlasů již po dvou týdnech. Aktivní složka 6-Gingerol získaná ze zázvoru má navíc antioxidační, čistící i uklidňující účinky.

Cena: 129 Kč

Objem: 30 ml

Sledujte aktuální slevu nawww.oriflame.cz

 

 

 

Zdroj: Oriflame

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram