Přirozeně rozjasněný, zářivý pohled – Eye Luminizer

Přirozeně rozjasněný, zářivý pohled – Eye Luminizer

Max Factor vyvinul speciálně pro citlivou pleť kolem očí nový rozjasňovač Eye Luminizer, který si poradí i s tmavými kruhy pod očima!

Max Factor vám představuje novinku mezi rozjasňovači Eye Luminazer, který je vyvinutý speciálně pro citlivou pleť kolem očí.

Oba dva odstíny, Fair s růžovým podtónem a Fair/Light žlutě tónovaný, mají velmi lehké složení, které okamžitě neutralizuje fialové tóny pleti vytvářející tmavé kruhy pod očima.  Eye Luminazer obsahuje stejný hydratační vitamínový komplex jako rozjasňující make-up Skin Luminizer, který byl představen již v září. A stejně jako on o pleť zároveň pečuje a oživuje unavené partie pleti. Mimo to dokáže také minimalizovat viditelnost jemných vrásek kolem očí.

Vizážisté Max Factor doporučují nanášet Eye Luminizer na make-up Skin Lumizer pro zdokonalení rozjasněného vzhledu. „ Pro zakrytí kruhů nebo podráždění kolem očí zapracujte konečky prstů malé množství rozjasňovače kolem očí a lehce jej rozetřete směrem k vnitřním koutkům očí,“ radí kreativní ředitelka MAX FACTOR Pat McGrath.

Max faktor tak vytvořil perfektní rozjasňující duo, které vám poskytne pocit dokonalosti po dlouhé hodiny.

Eye Luminizer zakoupíte v obou odstínech již od ledna 2015 za doporučenou cenu 269 korun.

Zdroj: Max Factor

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram