Přivítejte jaro s PANDOROU

Přivítejte jaro s PANDOROU

Mrazivá rána a tmavé dny pomalu ustupují třpytu jarního světla, jenž dokonale odráží ručně dohotovené šperky právě rozkvétající neobyčejnými květinovými motivy v pastelových tónech, evokující nádheru a kultivovanost jarního času.

Přijměte za své poetickou hravost fascinujících květinových motivů a nadčasovou eleganci coby projevy dnešních trendů tíhnoucích k miniaturním květinovým vzorům a klasickým krajkám, společně s nejnovější kolekcí šperků PANDORA dokonale vyzařujících svěžest a ženskost.  

Na jaře 2016 rozzáří milované květy v sofistikovaných pastelových barvách na chladivém sterlingovém stříbře a teplém 14k zlatě, které se třpytí a září díky kamenům a duhovým odleskům, čímž vzniká podmanivý obraz inspirativního jara. Výsledkem je ženskost s luxusními a trendovými řemeslnými detaily.

OBJEVTE NOVOU JARNÍ KOLEKCI 2016

Kolekci, která v úchvatném minimalistickém designu šperků projasněném svěžími tóny a třpytivými texturami právě přicházejícího, všemi milovaného, ročního období odráží nadcházející módní trendy geometrických tvarů a éterických pastelů. 

  

VYTVOŘTE JEDINEČNÝ JARNÍ VZHLED KOMBINOVÁNÍM ÚŽASNÝCH SEZONNÍCH PRSTENŮ A NÁUŠNIC.

PANDORA nejsou jen hravé náramky s křehkými detaily a inovativně broušenými kameny, ale také báječné kombinovatelné prsteny a náušnice vyzařující svěžest a ženskost, jež společně evokují atmosféru jara. Je jen a jen na vás, zda-li zvolíte jemnost sedmikráskové či pomněnkové krajky. Nebo vás snad pohltila magická přitažlivost barevných kapek, jež zdobí třpytivé kubické zirkonie a křišťál?



 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram