Probuďte svou pleť znovu k životu s kosmetikou Talika

Probuďte svou pleť znovu k životu s kosmetikou Talika

Chcete rozzářit svou pleť a probudit její mladistvou krásu? Vyzkoušejte inovativní kosmetiku Talika a objevte její jedinečné hloubkové regenerační účinky.

Za každým kosmetickým produktem Talika se skrývá příběh. Příběh objevování a slučování nejrůznějších poznatků.

Talika ukrývá tajemství přírody, jež vzešlo z technik ajurvédské medicíny, egyptských rituálů krásy a výzkumů o světelných paprscích Nasa.

Podívejme se společně na vybrané produkty, které rozzáří vaši pleť a navrátí její DNA zpět k životu. To vše díky nové technologii Photo-Beauty Therapy, revoluci v kosmetice rozjasňující vaši pleť. Jedná se o aktivní složku, která zachytí volné radikály, eliminuje toxiny uvnitř pokožky, zároveň ji čistí a obnovuje její rovnováhu.

Photo Pure Foaming Cleanser
Talika má pro vás pěnový čistící prostředek, který neutralizuje radikály, obnovuje minerály v pleti a současně působí na nedokonalosti pleti.

Light Quintessence Serum
Sérum je speciálně vyvinuto z extraktu indické ostružiny používané po tisíciletí v ajurvédské medicíně, pomáhá obnovit buňky, absorbuje přirozené světlo a vyzařuje vlastní regenerační světelnou energii uvnitř kůže. Toto světlo aktivuje tvorbu kolagenu a elastinu. Sérum je tak ideální v boji proti vráskám a obnovení pevnosti pokožky.

Skin Impunity
Anti-aging péče působí jako inhibitor paměti kůže. Aktivuje a obnovuje buňky, které navrací pleti pevnost, jas a hebkost. Flakonek kombinuje jak denní tak noční péči. Noční ošetření pleti zvyšuje buněčnou obnovu, poskytuje detoxikační účinek a rozjasňuje tmavé pigmentové skvrnky.  Denní péče prodlužuje působení noční péče a poskytuje pleti potřebnou hydrataci.

Pomocí těchto jedinečných přípravků můžete dosáhnout plného obnovení mladistvého vzhledu vaší pleti a její oslnivé krásy.
 

Užijte si luxusní péči o pleť s kosmetikou Talika i vy!

 

Zúčastněte se SOUTĚŽE prostřednictvím facebooku a VYHRAJTE 2 produkty od Talika.
 

Je to jen na vás, šance na výhru jsou opravdu velké!

Zdroj: talika.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram