Probuďte v sobě bohyni vánoční pohody v županech od Ivety Paulerové

Probuďte v sobě bohyni vánoční pohody v županech od Ivety Paulerové

Hledáte ideální dárek pro sebe i své blízké, který přinese do vašeho domu sváteční pohodu i vášeň. Návrhářka Iveta Paulerová vyřešila vaše vánoční dilema. Podívejte se na její novou kolekci extra pohodlných župánků a svátky mohou začít než přijde Ježíšek.

Módní salón Ivety Paulerové si pro své fanoušky připravil malé předvánoční překvapení - designové župany, které potěší nejen ženy, ale i jejich muže. Návrhářka Iveta Paulerová vytvořila pro tuto vánoční sezónu kolekci opravdu speciálních županů. Dostat je můžete hned ve dvou nápadně svátečních barvách. Župan v červené barvě je spíše hravý díky originálním bambulkám po obvodu. Navíc červený odstín je již od nepaměti symbolem vášně, ale také Vánoc. V tomto župánku od Ivety Paulerové probudíte o Vánocích svou ženskost a vášeň. Druhou barvou Vánoc je bezesporu zelená. Pro elegantní vánoční večer si proto můžete obléci smaragdový župánek s tylem a krajkou, se kterou probudíte svou vnitřní bohyni.

se souhlasem Ivety Paulerové

Kromě krásného designu pamatovala návrhářka také na praktičnost těchto županů. Župany jsou samozřejmě saténové, aby i materiál vyjadřoval luxus, který v sobě skrývají. Tento satén však není obyčejný, je totiž mnohem pevnější, což přispívá k menší přilnavosti látky na kůži. Župany navíc návrhářka doplnila praktickými designovými kapsami a semišovým páskem.

se souhlasem Ivety Paulerové

Chcete-li tímto dárkem potěšit celou rodinu, jistě vás potěší, že župany lze pořídit i v dětských velikostech. Nadělte si se svými ratolestmi radost a pohodu o vánočních svátcích. Ale rozhodně nezaváhejte, župánky jsou šité přímo na míru a tomu odpovídá i doba dodání.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram