Proč kupovat spodní prádlo u Victoria's Secret?

Proč kupovat spodní prádlo u Victoria's Secret?

Je to takový malý, ženský rituál. Když se řekne, že jedete do USA, automaticky si mnohé z nás představí výlohu Victoria's Secret a chtějí do ní zavítat…

Čím je ale tento obchod tolik speciální, a proč nakupovat prádlo právě zde?

V Americe celkově můžete počítat s odlišným přístupem prodavaček než u nás. Rozhodně se vám nestane, že ve vás zaměstnanci jakéhokoliv obchodu vzbudí dojem, že jste nevítaným hostem a že obtěžujete. Na tom si zaměstnavatelé za „Velkou louží“ zakládají. Navíc mají zaměstnanci tohoto obchodu bodový systém odměn a tak kromě pevné mzdy dostávají hodnocení dle pomoci, kterou poskytnou zákazníkům. Což je určitě dosti lákavá motivace…

Kromě přátelského přístupu v obchodech Victoria's Secret najdete především kvalitní spodní prádlo, které je určitým fenoménem mezi ženami. A mít na svých kalhotkách značku „VS“ přeci není k zahození.

V každém případě ale můžete počítat s maximální kvalitou, neotřelým designem a skvěle padnoucími střihy spodního prádla. V neposlední řadě musím zdůraznit i širokou nabídku v rámci velikostí, které ocení ženy s velikostmi XS nebo naopak XL. Nebojí se sem tedy zajít nakoupit i těhotné ženy.

Sortiment zboží je tu opravdu veliký, a proto od krásných tanga kalhotek najdete i bezešvé spodní prádlo vhodné například pod upnuté šaty, nebo sportovní sety. Jako bonus navíc V. Secret přináší z času na čas různé akce, takže nakoupíte například pět párů kalhotek za 35 dolarů, nebo i levněji. A to už se stává dostupným snad pro každou lidskou bytost, případně se můžete domluvit s kamarádkami a nakoupit si dohromady.

Zkušební kabinky obchodů Victoria's Secret hlásají několik pozitivních sloganů, které vás dobře naladí, růžová a černá hrají svým základním odstínem v intimním světle a než byste musela vybíhat z kabinky pro jinou velikost, stačí si stiskem zvonečku přivolat obsluhu prodeje, která vám ráda s čímkoliv pomůže.

Podtrženo, sečteno. Kvalita zboží, originální střihy i vzory, v rámci možností dostupnost cen a přátelská a ochotná obsluha ve vás vzbudí dojem, že zrovinka sem musíte příště zavítat znovu. Alespoň já určitě.

pinterest.com, vlastní foto

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram