Procitnutí sedmikrásky:  Čištění, odlíčení a tonizace pleti biodynamickou značkou dieNikolai

Procitnutí sedmikrásky: Čištění, odlíčení a tonizace pleti biodynamickou značkou dieNikolai

Dokonale čistá, hydratovaná a ošetřená je pleť díky biodynamickému složení kosmetiky dieNikolai. Rakouská značka nabízí rovnou tři kroky k hloubkovému čištění pleti: řadu Procitnutí sedmikrásky, která odstraní jak makeup, tak veškeré nečistoty, pokožku optimálně zhydratuje, tonizuje a připraví na další ošetření. 

Odlíčení: dieNikolai Biodynamické čistící pleťové mléko – Procitnutí sedmikrásky

Biodynamické čistící pleťové mléko je prvním krokem v každodenní ranní a večerní péči o pleť. Mléko je určeno  pro normální, zejména však pro suchou pleť. Důkladně odstraňuje make-up, nečistoty, maz a odumřelé buňky a zanechává pleť ošetřenou a svěží. Toto biodynamické čistící mléko navíc obsahuje vzácné biodynamické a přírodní oleje, které pleť zjemňují, vyživují a rozjasňují. Výluh z hroznových slupek, lipového květu a mandlový olej z pokožky odstraní nečistoty a zároveň ji aktivně hydratují. Olej z divoké růže a hroznových jader kůži ochrání, zjemní a vyživí.


K dostání na www.biodynamickakosmetika.cz za 650 Kč

Čištění: dieNikolai Biodynamický čistící pleťový gel – Procitnutí sedmikrásky

Biodynamický čistící pleťový gel založený na bázi výluhu z lipových květů a hroznových slupek důkladně odstraňuje make-up, nečistoty i kožní maz. Je určený pro všechny typy pleti. V kombinaci s vodou vytvoří na tváři příjemnou pěnu, která aktivně vyčistí pokožku od všech nečistot a nechá ji příjemně osvěženou. Po použití gelu je pokožka připravena na působení dalších přípravků z řady dieNikolai.

K dostání na www.biodynamickakosmetika.cz za 650 Kč

Tonizace: dieNikolai Biodynamické pleťové tonikum – Procitnutí sedmikrásky

Biodynamické čistící pleťové tonikum je posledním krokem v dokonalé péči o pleť. Obsažené ryze přírodní komponenty pleť optimálně dočistí, tonizují, stahují póry, hydratují a změkčí. Pleť je tak připravena na nanesení pleťového krému nebo fluidu z řady dieNikolai. Pleťové tonikum Procitnutí sedmikrásky lze používat i během dne pro osvěžení tváře a rozjasnění pokožky.

K dostání na www.biodynamickakosmetika.cz za 600 Kč

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram