Profesionální péči o vlasy z pohodlí domova zvládnete sama

Profesionální péči o vlasy z pohodlí domova zvládnete sama

O vlasech se říká, že jsou korunou krásy a je to rozhodně pravda. Proto byste měla i do jejich úpravy investovat svůj čas a vhodný výběr vlasových pomocníků. Představíme vám tři, se kterými si vlasy vyžehlíte, natočíte i vysušíte jako profesionální kadeřník!

Značka Rowenta se vlasovými pomocníky zabývá již spoustu let. Je tedy odborníkem na trhu a s exkluzivní řadou Ultimate Experience přináší novinky pro dokonalou úpravu vlasů.

Žehlička na vlasy Rowenta Ultimate Experience vám poskytne nejenom perfektně vyžehlené vlasy, ale zároveň i více času, protože s perfektním výsledkem budete moct počítat během chvilky. 3D žehlící pláty s výjimečně hladkým minerálním povrchem zaručují konstantní a optimální kontakt – přizpůsobí se každému typu vlasů a díky jejich bezchybné kluznosti nedochází k tahání ani lámání vlasů. Žehlička je vybavena unikátní technologií Thermocontrol, která dokonale distribuuje teplo pro rovnoměrné výsledky: od kořínků ke konečkům. Při žehlení je ve vlasech zachován 100% keratin, vlasy se lesknou a jsou hladké. Doporučená cena profesionální žehličky je 5 499 korun.


Zdoj: rowenta.cz

Vysoušení vlasůbez zbytečného lámaní a ničení se stává nezbytným standardem. Moderní vysoušeč vlasů od Rowenty to rozhodně umí, a to díky tomu, že mění obyčejný vzduch v luxusní péči. Jedinečná technologie Air-to-Care vlasům dle potřeby dodává pozitivní nebo negativní ionty, které zabraňují lámání, ničení vlasů a zároveň je pomáhají chránit před znečištěním a prachem. Ionty vyrovnávají vlasovou strukturu, zajišťují jejich hladkost a lesk. Nadstandardní péči při vysoušení obstarává integrovaný koncentrátor a digitální bezkartáčový motor, který zajišťuje až dvakrát delší životnost vysoušeče. S vylepšenou ergonomií a pokročilou technologií Smart Memory, která uchovává přesná nastavení od posledního použití, jde o revoluční zjednodušení stylingu v pohodlí vlastní koupelny! Navíc s funkcí permanentního studeného vzduchu, kterou najdete v nabídce teplot, si účes perfektně zafixujete, aby vydržel dokonalý po celý den. Doporučená cena je 8 799 korun.

Do třetice je tu novinka pro ty, kteří milují vlny a lokny. Kulmofén Rowenta Ultimate Experience je skvělým řešením 2v1! Rychle vysušených a dokonale upravených vlasů dosáhnete díky důmyslné patentované technologii spojené s elegantním designem. Oproti běžným rotačním kartáčům je Rowenta Ultimate Experience menší a lehčí, a co je důležité – jeho hmotnost je navíc vyváženě rozložená. Okamžitý profesionální výsledek získáte s ovládáním Style Assist se třemi stylingovými programy, které automaticky upravují teplotu a rychlost otáčení. Součástí balení jsou 3 kartáče pro různé typy vlasů: první jednoduše zkrotí nepoddajné a husté vlasy, druhý dodá jemným a plihnoucím vlasům parádní objem a třetí se postará o podtočení ofiny či jiné detaily. Rovnoměrný proud vzduchu, účinný generátor iontů a PRO keratinové štětiny se bezpečně postarají o zářivý a hedvábně hladký vzhled vlasů. Doporučená cena je 4 099 korun.