Prohlédněte si Desigual peněženky, kabáty a další parádičky z kolekce podzim/zima 2016

Prohlédněte si Desigual peněženky, kabáty a další parádičky z kolekce podzim/zima 2016

Extravagance, originalita, netradiční spojení barev a vzorů, výraznost a k tomu ještě prvotřídní materiál – to jsou hlavní rozpoznávací znaky kultovní značky Desigual. Podívejte se, jaké novinky se objevily v kolekci pro letošní podzim a zimu.

Hřejivé kabáty a šaty s notnou dávkou elegance

Podzimní a zimní kabáty jsou většinou k dostání v tak trochu „smutném“ jednobarevném provedení. Desigual razí cestu opačnou a šije kabáty, které jsou dominantním prvkem outfitu. Nová kolekce si pohrává hlavně s červenou a černou barvou v kombinaci s barevnými vzory. Mezi nejvydařenější kousky určitě patří originální kabát Desigual Diana. Sytá červená, černé výšivky, flitry a k tomu ještě rafinovaně umístěný zlatý plíšek z něj dělají luxusní svršek, který se dá perfektně kombinovat. Rukopis geniálního návrháře Christiana Lacroixe odráží kabát Black 26. Je ukázkou maximálně extravagantní elegance. Nová kolekce přináší i velký výběr v kategorii šatů, které jsou šity z hřejivých materiálů. Opět se jedná o propojení černé barvy s ostatními tak, aby byl výsledkem výrazný outfit.

Peněženky Desigual – skvostné a praktické

Peněženky Desigual těší nejen designem. Jsou velké, aby se do nich pohodlně vešly peníze, karty a další nezbytnosti. Jejich přidanou hodnotou je poutko, dají se nosit i samostatně jako stylová mini kabelka. Nově je v nabídce koženková kráska v barvě karamelu s výraznými výšivkami. Má zavírání na kovové zipy a 14 přihrádek různých velikostí. Ve stejném designu je vyvedena Desigual hnědá kabelka Lily Rotterdam Mini s výšivkami. Sladíte se s nimi?

 

Ceny jsou nižší!

Kabáty, šaty, kalhoty, legíny, košile i další oblečení a doplňky Desigual nakoupíte v kamenných prodejnách. Doporučujeme ještě e-shop Different.cz. Mají zde i Desigual výprodej. Využijte šance, jak nakoupit s výraznou slevou. Když utratíte více než 1000 Kč, nebudete platit nic za dopravu. Vše mají skladem a zboží odesílají v nejkratším možném termínu. Objednáte-li do 12 hodin, zboží bude odesláno ještě tentýž den.

Oblékněte se do výraznosti i vy!

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram