Prostřete jídelní tabuli podle Tory Burch

Prostřete jídelní tabuli podle Tory Burch

I tato půvabná návrhářka se vydává novým směrem. Práce v rámci navrhování ubrusů, plátěných ubrousků i keramických podšálků ji upřímně bavila. A když se práce dělá srdcem, výsledek je políbení hodný.

Tory Burch se rozhodla a spojila své síly se společností Moda Operandi, která se zabývá domácími doplňky. Mezi nimi například i sklenice či svíčky. Dva potisky z rukou nadané návrhářky nyní mohou oživit nejeden stůl.

Dva vzory korespondují s nádechem starožitného a historického výběru návrhářky, který je jí velmi blízký. Ostatně sama o sobě říká, že vždy milovala kombinaci starého a nového. Jak správně prostřít stůl, ať už na klasický oběd, nebo formální večeři, ji naučila, díky pár jednoduchým trikům, její maminka.

Rodiče Tory preferovali výrazné kousky z vlastních cest, které tak vždy zdobily jejich stůl. Návrhářka jejich myšlenku posouvá dál i k tisícům zákazníků společnosti Moda Operandi. Ta se pro spolupráci se značkou Tory Burch rozhodla na základě dokonalého propojení myšlenky, která oceňuje módu nad rámec jí samotné. Alespoň tak to uvedla v oficiální zprávě Lauren Santo Domingo, spoluzakladatelka a šéfka Moda Operandi.

modaoperandi.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram