ProTibet pod stromečkem. A v Himálaji sněží radost

ProTibet pod stromečkem. A v Himálaji sněží radost

Nová kampaň nazvaná ProTibet ukazuje, že nákupem vánočního dárku uděláte radost nejen v Česku pod stromečkem, ale také v Himálaji tibetským dětem, seniorům nebo nomádům.

Vánoce v poklidu a beze spěchu v tibetském duchu, to jsou svátky ProTibet. Můžete koupit výrobky, které zároveň pomáhají a udělat tak radost hned dvakrát! Radost pod vaším vánočním stromečkem a radost Tibeťanům v dalekém Himálaji. Tuto radost přenesou sněhové vločky radosti, díky kterým postavíme dětem virtuálního himálajského sněhuláka. Za každých 10 Kč, za které nakoupíte během prosince na eshopu, pošlete 1 sněhovou vločku radosti do Himálaje. Každý, kdo pošle vločku, se může po Vánocích těšit na speciální poděkování od tibetských dětí.

Herečka Nela Boudová dělá v Himálaji radost pravidelně, přidejte se k ní a udělejte radost hned dvakrát! Pod stromečkem i v Himálaji. A jak vyplývá z jejího vyjádření, je opravdu z čeho vybírat: “Myslím, že se MOSTu ProTibet podařilo přivézt doposud nejhezčí a nejoriginálnější šperky. Právě včas před Vánocemi. Krásné dárky pro všechny ženy. Mně se nejvíce líbí masivní náramky z kamene s mantrou Óm.”

Na letošní Vánoce jsme opět připravili měkké dárkytvrdé dárky i dárky pro duši. Mezi měkkými dárky si můžete vybrat šátky a vlněné šály, tradiční tibetské košiletričkaponožky nebo tašky. Například brokátová taška je ušita z kvalitního, jemného, zdobeného brokátu sytě modré barvy se zlatým vzorem. Je ozdobena stužkou, v níž je vložena šňůrka na utáhnutí. Taška má i vnitřní kapsu na suchý zip. Její šíře je 37 cm, délka je 32 cm, dno má šířku 11 cm.

Mezi tvrdými dárky najdete knihy, oblíbené CD Himálajské pohádkynáramky a náhrdelníky nebo tibetské činelky tingsha. Tyto tradiční tibetské odlévané činelky jsou používané nejen buddhistickými mnichy při meditacích ale také jako hudební doprovodný nástroj.  Takový tvrdý dárek bychom si nechali líbit.

Knihy jsou velmi oblíbeným vánočním dárkem. Děti potěší himálajské omalovánky, relaxovat můžete u malování mandal, bránice polechtá Šprýmař Akhu Tänpa a na otázky odpoví Buddhismus pro začátečníky.

Na našem eshopu najdete i dárky pro duši. Jejich účel je jednoznačný – zklidnit se, odpočinout si a meditovat. Nabízíme vonné tyčinky, se kterými pročistíte vzduch. Můžete si vybrat měkký meditační polštář, na který se pohodlně usadíte. Můžete si vybrat ochranný amulet s mantrou nebo kalendář na rok 2018. A na závěr si můžete vybrat tibetskou mísu, jejíž jemné tóny rozezvučíte. Zkoumáme-li podrobněji informace o původu tibetských mís, zjistíme, že mísy byly vyráběny ze 7 ctěných kovů (zlato, stříbro, rtuť, měď, železo, cín a olovo), kdy sedmička zde symbolizovala počet planet naší sluneční soustavy. Zlato symbolizuje Slunce, stříbro Měsíc, rtuť Merkur, měď Venuši, železo Mars, cín Jupiter a olovo pak Saturn. Každý kov má jiný zvuk, jinou frekvenci a též odlišné harmonizační složky. V takovéto komplexní sestavě pak vzniká pestrá a bohatá škála tónů od hluboce dunivých až po zvonivě vysoké. Můžete relaxovat.

"Děkujeme za podporu, za každý nákup, který podpoří tibetské děti, seniory, buddhistické mnišky a mnichy a nomády. Moc si vaší podpory vážíme a přejeme vám klidné prožití Vánoc ve společnosti těch, které máte rádi. Děkujeme," ProTibet

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram