PROTOŽE nosit Sophistic znamená být ženou

PROTOŽE nosit Sophistic znamená být ženou

Nová městská kolekce značky Sophistic by Veronika vás provede tím, jak bude vypadat letošní jaro a léto. Protože život je inspirace a protože je zkrátka krásné být ženou!

Veronika Štěrbová je v městské módě už kovaným expertem. Důkazem toho je i její nová kolekce PROTOŽE pro blížící se období Jaro/Léto 2016. Městská žena podle Sophistic je jak jinak než sophisticovaná, stylová a má šarmu na rozdávání. S novou kolekcí ale taková žena i jezdí na skútru, cítí se svobodně a užívá si života plnými doušky. Veroničinu tvorbu musíte jako žena zkrátka milovat.

Nová kolekce přichází s potiskem exotických květin a ptáků a kombinací barev, které byste si vedle sebe možná běžně nedovedla představit. Ale ano, mentolová, růžová, oranžová a trocha modré k sobě ladí naprosto dokonale. Jako by se člověk při pohledu na kolekci díval na ztělesnění jara. Teď se ho ještě víc nemůžeme dočkat!

U Veroniky Štěrbové jsme zvyklí na variabilitu. Její oboustranný kabát má zase naprosto jinou podobu a díky němu se tak z kolekcí Sophistic by Veronika nevytrácí variabilita, na kterou se u téhle značky pokaždé těšíme a jsme zvědaví, co Veronika zase vymyslí. V novém oboustranném kabátu budete, dámy, nepřehlédnutelné.

Inspiraci k nové kolekci Veronika čerpala z jízdy na skútru, jehož je už několik let hrdou majitelkou. Žádná vzdálenost pro něj není dost velká, při jízdě na něm člověk vnímá svět kolem plnými doušky a cítí se svobodný. Ještě si představte, že na takovém skútru jedete oblečená v šatech od Sophistic by Veronika. No, není to paráda? V kolekci s názvem PROTOŽE si zodpovíte všechny své otázky o módě.

Foto: Eva Neužilová, Sophistic by Veronika

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram