První český Pop-Up Store. EKO se nosí!

První český Pop-Up Store. EKO se nosí!

V Centru Chodov se právě exkluzivně otevřel vůbec první český Pop-Up Store s udržitelnou módou od talentovaných designérů.

Jako první tuzemské nákupní centrum se Centrum Chodov, jenž nevzhlíží pouze a jen k aktuálním módním trendům, ale i k šetrnému přístupu k životnímu prostředí, rozhodlo otevřít vůbec první český Pop-Up Store. Centrum Chodov jde zkrátka s dobou.

Díky své poloze soustředěné na hlavním pěším koridoru Čtvercového náměstí v přízemí obchodního centra, originální Green Pop-Up Store poskládaný z použitých dřevěných bedniček nepřehlédnete.

Až do 28. srpna český unikát svým zákazníkům nabídne sortiment od talentovaných tuzemských návrhářů, jako jsou LaFormela, Dana Kleinert, Miro Sabo, ODIVI nebo Nastassia Aleinkava. Kromě české tvorby je zde ale k dostání i zahraniční ekologická tvorba značek Matt & Nat. Vybírat zde bude možno z tematicky laděných nabídek: zelených kolekcí českých a slovenských designérů, tuzemského sportovního oblečení a prázdninových oděvů nebo zbrusu nových podzimních kolekcí, oblečení v business dress code stylu a produktů charitativního projektu City Souls.

Kromě udržitelné módy z recyklovatelných materiálů se návštěvníci mohou těšit i na atraktivní doprovodný program plný tematicky laděných workshopů a přednášek nebo expozici fotografií ze Sumatry.

„Zelenou“ politiku v letních měsících ale volí i řada dalších značek centra, které nás lákají speciálními nabídkami „staré zboží za nové se slevou“, jako například Marks & Spencer, Nike, Timberland, Calzedonia či Klenoty Aurum.

Nezapomeňte, že EKO se nosí!

 

Zdroj: centrumchodov

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram