Psí šance z.s. pořádá již druhý charitativní ples

Psí šance z.s. pořádá již druhý charitativní ples

Druhý ročník plesu, který pořádá nezisková organizace Psí šance je za dveřmi. Svou účastí přispějete na vybraný psí útulek.

Charitativní ples, jehož první ročník se uskutečnil právě před rokem, měl úspěšný ohlas. Jeho výtěžek činil 11 460 Kč a ten organizace poslala na podporu psího azylu Voříškov z.s. Letos si pro svůj ples vybrala psí útulek v Klášterci nad Ohří, kam tedy po odečtení nákladů plesu poputuje každá zbývající korunka.

Psí šance má za sebou v loňském roce nejenom ples, ale také akci věnovanou dětem, kde se malí i velcí učili, jak se ke psům (ne)chovat a dále pak již třetí vánoční sbírku na podporu psů v útulcích. Nezanedbávají ani informovanost veřejnosti v rámci kvalitního stravování psů či důvodů, proč nekupovat psy z množírny.

Nyní je čas na uspořádání druhého ročníku charitativního plesu, na kterém se letos podílí kromě hotelu Bobycentrum také Asociace nestátních neziskových organizací Jihomoravského kraje.

Na plese zahraje kapela NOVA BAND, čeká vás bohatá tombola, kde můžete vyhrát například týdenní pobyt v Chorvatsku, pár dní v Krkonoších, pánové si najdou zajímavé nářadí značky Fiskars či Bosh a dámy vstupenky do divadla, kosmetické ošetření, focení u profi fotografa, zajímavé knížky či přímo něco pro jejich čtyřnohé miláčky.

Ples proběhne příští sobotu 11. 2. 2017 v hotelu Bobycentrum v Brně, sál Cafe de Paris, kde si ke vstupence vychutnáte lahodný raut a welcome drink. Na akci vám koktejly namíchá zkušený barman se svou show a možná přijde i kouzelník… Více o akci najdete na stránkách Psí šance, nebo na jejich facebookové události zde. Vstupenky jsou až do dne konání plesu k dostání na recepci hotelu Bobycentrum.

psisance.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram