Punčocháče, za kterými se každý otočí

Punčocháče, za kterými se každý otočí

Černé punčocháče jsou super samy o sobě. Jenže když k nim přidáte ještě zajímavé detaily, už od nich nikdo nebude moci odtrhnout oči. Značka Gipsy tohle umí. A my vám ji prostě musíme představit. 

Anglická značka Gipsy s punčochovým zbožím má jako své hlavní motto nesplynout s okolím. Díky vysoké kvalitě jejich produktů a neobvyklým detailům, kterými každý model zdobí, je naprosto vyloučeno zapadnout v davu černých punčocháčů. Černé punčocháče mají obrovskou výhodu - jsou sexy samy o sobě. Jenže provokativní krajky, roztomilá srdíčka a zábavné puntíky úroveň takový normální pár punčocháčů pozvednou ještě o level výše. Nebo o dva. Nebo o víc? (Těžko říct.)

  
Puntíkované 329 Kč ; Krajkované 289 Kč ; Punčocháče se srdíčky 279 Kč 

Velký tahák, kterým si značka získala popularitu, je detail v podobě zvýrazněných podkolenek. Trend podkolenek se totiž stále chlubí svými zastánkyněmi, a tak jdou silonky se zvýrazněnými podkolenkami na dračku. K delší sukni nikdo nepozná, že jsou jen "na oko" a ke kratším minikraťasům naopak vzbudí pozornost všude, kam vkročíte. Ale punčocháče Gipsy nejsou jen od upoutávání pozornosti (S tím ale každopádně počítejte.) Perfektně se hodí do šatníku všem milovnicím originality i těm, které hledají něco nového, zábavného a svého.

Dostanou i vás. 

  
Černé s krajkou 379 Kč ; Černé vzorované 329 Kč ; Černé s růžemi 329 Kč

zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram