Rachel Zoe s podzimem 2016 přinese sněhově bílou i ohnivé odstíny

Rachel Zoe s podzimem 2016 přinese sněhově bílou i ohnivé odstíny

Čistota v podobě nadpozemských barev bílé, stříbrné a zlaté přinesly podzimní kolekci Ready-to-wear návrhářky Rachel Zoe.

Tahle podívaná stála opravdu za to! I když jste si doposud možná nemyslela, že ve vašem šatníku chybí sněhově bílá, po zhlédnutí několika fotek ze včerejší přehlídky Zoe na newyorském týdnu módy, budete uvažovat naprosto odlišně.

Neocenitelná a každodenní formální bílá je něčím, co podzim letošního roku rozhodně rozzáří. Zoe pracuje s myšlenkou na konečné zákaznice a dodává jim přesně to, po čem touží. Přinesla tak lehkou romanci připomínající třicátá i devadesátá léta.

Zasněžené oblečení, pletené roláky místy poseté perlami. Úzký střih sukně, vrstvy kovového hedvábí s kožíškem i zdobené švy představují podzim 2016. Mongolské jehněčí a kabáty z vlny chytnou za srdce ženy, které si v tomto stylu libují, naopak ale musí designérka očekávat i vlnu nevole za práva zvířat.

Zákaznice Zoe může proniknout do nadpozemské smyslnosti v hedvábných šatech s korálky a krajkou nebo v černém sametu, který od pohledu působí velice příjemným dojmem. Ohnivé odlesky zlaté a vínové jdou ruku v ruce s elegancí, která všechny modely provází od začátku až do konce.

vogue.com/fashion-shows

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram