Ralph Lauren představil novinky dětské módy

Ralph Lauren představil novinky dětské módy

ZOO v newyorském Central Parku se proměnila v obrovské dětské hřiště. Ralph Lauren zde představil nejnovější dětskou kolekci Podzim/Zima 2015.

Událost sezóny. I tak by se dala označit středeční módní přehlídka amerického módního návrháře Ralpha Laurena, který v newyorském Central Parku během nejroztomilejší módní přehlídky odtajnil svou nejnovější kolekci věnovanou dětem.

Proto tamní zoologickou zahradu nenaplnily jen úsměvy vykouzlené na dětských tvářích, ale i početného publika ze strany rodičů, zvláště pak maminek, které netrpělivě vyčkávaly na samotnou přehlídku, jíž odstartovala začínající filmová hvězda Levi Miller po boku mladičké tanečnice a též herečky Maddie Ziegler.

 

Více či méně známé dětské tvářičky postupně předvedly kompletní dívčí a chlapeckou kolekci, která zahrnuje klasický preppy styl, jako svetry s americkou vlajkou, kostkované skládané sukýnky a šaty, pletené svetry a blejzry, stejně tak jako dlouhé kabáty či prošívané bundy, včetně standardních módních doplňků zastoupených řadou zimních čepic, kulichů a rukavic.

 

 

 

Zdroj: Ralph Lauren

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram