Ralph Lauren přenesl newyorský týden módy na večírek Velkého Gatsbyho

Ralph Lauren přenesl newyorský týden módy na večírek Velkého Gatsbyho

Jaké by to asi bylo zajít na jeden z legendárních večírků pana Gatsbyho? Tak to si vyzkoušeli účastníci letošního newyorského týdne módy. Návrhář Ralph Lauren překvapil strhující show i nádhernou podzimní kolekcí 2019 .

Pozvánka do Ralph's Clubu

Když se jedná o amerického návrháře Ralpha Laurena, víme, že nemáme čekat žádné troškaření. Na letošním týdnu módy v New Yorku ale návrhář překonal všechna očekávání a možná jsme byli svědky nejlepší módní přehlídky, kterou letos na NYFW uvidíme. Ralphovi Laurenovi bylo přehlídkové molo malé, a tak si pro přehlídku pronajal celou budovu, konkrétně bývalou bankovní centrálu na Wall Street. Tu vyzdobil do stylu 20. let minulého století, do doby Fitzgeraldova Velkého Gatsbyho. A opravdu to tak vypadalo, nádherná výzdoba, boa, pérka ve vlasech a zlato. Strop pak zaplnily obrovské křišťálové lustry. Celá výzdoba byla laděna do Art Deco černobílé barvy a vynecháno nebylo ani 230 hostů, kteří na pozvánce měli výslovně nařízený dresscode.

Bella Hadid v krvavě rudé

A tak zatímco se hvězdní hosté jako například Cate Blanchett, Mandy Moore nebo Henry Golding usazovali na svá místa se svými drinky, přehlídka pomalu ale jistě začala. Na molu se prostřídaly modelingové hvězdy jako Gigi Hadid a Bella Hadid. Ty se mezi stoly za zvuků klasického jazzu procházely v krásných gentlemanských košilích s flitrovanými saky a motýlky. Saka a motýlky byly vlastně hlavními hrdiny celého večera. Došlo však i na krásné večerní róby, které byly též zanesené do doby Velkého Gatsbyho. Jednu z nich měla na sobě právě Bella Hadid v překrásné červené barvě. Ralph Lauren prostě na letošní podzimní kolekci nešetřil se třpytkami ani ostrými střihy.  

"Byl to prostě ten správný čas. Oslavujeme. Na tomhle světě je hodně věcí, které nejsou tak skvělé. A občas je krásné si jen tak zatančit," řekl agentuře AP Ralph Lauren.