Ralph Lauren v kapuci a teplácích - i to je Pre-fall 2016

Ralph Lauren v kapuci a teplácích - i to je Pre-fall 2016

Raplh Lauren vykročil jinou cestou, než kterou bychom očekávali. Modelku oblékl do tepláků, přes hlavu ležérně nasadil kapucu a nohy obul do páskových podpatků. I tak to jde. 

Vysoká móda se v dnešní době setkává se sportovním stylem, a jak můžeme vidět, je to oblast velmi blízká i pro módní dům Ralph Lauren. Atraktivita sportu mezi lidmi stále vzrůstá a značka Ralph Lauren už od svého počátku nabízí něco ze sportovní módy. Přestože trendy ve sportovním odvětví se od té doby, kdy byla značka založena, měnily ; nejdříve polo, pak zase pilates, umění propojit krejčovské umění společně se sportem je stále stejné.

Však jen pomyslete na zkrácený bomber společně s tepláky. A co potom když bomber prohodíte za decentní kabát. K tomu navíc tepláky ušijete ze sametu. Asi tak vypadala kolekce Pre-fall 2016 Ralpha Laurena. Vše perfektně sjednocené do odstínu camel, společně s páskovými sandálky nebo kotníkovými kozačkami na podpatku předvedlo perfektní souhru. Občas (jen tak aby se neřeklo) volný úpletový top doplněn o statement náhrdelník a chino kalhoty vyměněné za retro áčkovou sukni.

Někdy si u módních kolekcí jen stěží dokážeme představit jejich nošení v běžném životě do práce. Tohle si tedy představit umíme. A chceme! 

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram