Rebecca Minkoff v kolekci Fall 2016 vsadila na smysl pro detail

Rebecca Minkoff v kolekci Fall 2016 vsadila na smysl pro detail

Podzimní kolekce Ready-to-wear oblíbené návrhářky Rebeccy Minkoff přinesla mnohé důvěrně známé prvky. Ty nás však zatím neomrzely.

První modely nastoupily v čistém designu. Kombinace bílé s tmavým odstínem béžové učarovala všem přihlížejícím. Barevné variace na sebe však nenechaly dlouho čekat. I když tentokrát se Rebecca přeci jen držela spíše zkrátka, co se barevných odstínů týče.

Třásně a vesty, kolekce evidentně z části inspirovaná westernem pro podzim roku 2016 přinesla mnoho rozporuplných prvků. Nijak jí to však neublížilo.

Lila šaty na čokoládové pleti modelek půvabně vynikly. Tato barva se v menší míře proplétala celou kolekcí. Drobné vzory na šatech, výrazné šněrování košil, sklady, různobarevné mašle i knoflíky hrály důležitou roli.

Notná dávka stylu a elegance, černo bílé kombinace, zřídka prvek kůže, semiš i bavlna. Lehká saka, vesty i sukně budou provázet podzim 2016 pod jménem Rebecca Minkoff. Těšit na své se však mohou i sportovně založené dámy.

I když tentokrát použila návrhářka méně výrazných odstínů, pořád je zřejmé, že jde o návrhy jedné a té stejné ženy. Rebecca se nebojí vlastního podpisu napříč svými kolekcemi a zejména pro nositelnost a smysl pro detail má od nás velkou pochvalu.

thefashionspot.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram