REC P-51 Watches – hodinky se srdcem lva a silou koňského stáda

REC P-51 Watches – hodinky se srdcem lva a silou koňského stáda

Co dostanete ze spojení vášně pro hodinky, lásky k osobním automobilům a whisky? Unikát, jaký by čekal jen málokdo. REC Watches.

Za zrodem značky REC Watches stojí dvojice dánských designerů, kteří chtěli už tak zasycený trh s hodinkami za relativně příznivou cenu obohatit o něco jiného, něco originálnějšího a sofistikovanějšího. Přitom ale také sloučit jejich obrovskou vášeň pro hodinky s láskou k osobním automobilům.

Odhodlání jim však nescházelo, a tak se po hodinách brainstormingu a láhvi whisky (ve skutečnosti byly možná dvě) brilantní pánské hodinky značky REC zrodily. Do dnešních dnů mají oba tvůrci na svém kontě již čtyři kolekce pánských hodinek v duchu 60. let, které vzdávají hold legendám automobilového průmyslu, mezi něž patří i Ford Mustang 1960s. Americká ikona, která oba pány Christian Mygh a Jonathan Kamstrup také inspirovala i pro jejich nejnovější kolekci automatických hodinek REC P-51.

Hodinek, které díky Mustangu ožily a to doslova. Nadčasové, sportovně elegantní P-51 jsou totiž vyrobeny z recyklovaných částí již nepojízdných automobilů Ford Mustang 1960s, jejichž charakteristické rysy nese i unikátní design samotných chronometrů.


Pokud si však na hodinky REC P-51, které budou jejich tvůrci nabízet hned ve třech variantách, děláte zálusk, budete si na ně muset ještě počkat. Jejich osud mají totiž ve svých rukou příznivci značky, kteří je podporují prostřednictvím crowdfundingového webu kickstarter

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram