RECLAR PEELER ZAPRACUJE KOSMETIKU HLUBOKO DO POKOŽKY A ZNÁSOBÍ EFEKT VAŠEHO BEAUTY RITUÁLU. DOPŘEJTE SI K LETOŠNÍM VÁNOCŮM ČAS PRO SEBE

RECLAR PEELER ZAPRACUJE KOSMETIKU HLUBOKO DO POKOŽKY A ZNÁSOBÍ EFEKT VAŠEHO BEAUTY RITUÁLU. DOPŘEJTE SI K LETOŠNÍM VÁNOCŮM ČAS PRO SEBE

Tápete, jaký dárek vybrat pro vaši maminku, kamarádku nebo manželku? A co takhle letos obdarovat i sebe? Věnujte si čas a péči, kterou si vaše pokožka zaslouží. Péče o sebe samu je jednou z nejkrásnějších věcí, co si můžete pod stromeček nadělit.    

Sebeláska, sebehodnota a sebeúcta – to jsou pojmy, které se v poslední době učí spousta z nás nejen správně pochopit, ale také uvést do praxe. Často se totiž stavíme do vedlejších rolí, i když bychom si zasloužili tu hlavní.

Čas, který investujeme sami do sebe, do našeho zdraví, pocitu pohody a vnitřního klidu je důležitější, než se může zdát. To, jak se cítíme, zda jsme v dobré psychické i fyzické kondici, se totiž odráží i na našem okolí, našich vztazích a také na naší kráse.

Je načase se obdarovat tím nejcennějším. Věnujte čas sami sobě.

Najděte si každý den čas na svůj rituál. Nezáleží na tom, jaký druh kosmetiky používáte. Nejde o značky, ani celý beauty průmysl. Krása je pouze mezi vámi - a vámi. Najdete ji ve chvílích, kdy si uděláte vzácný čas jen pro sebe. Produkty Reclar povyšují tyto chvíle na zážitek. Na váš rituál.

Léčivé účinky zlata

Hlavice potažená 24karátovým zlatem je maximálně šetrná vůči citlivé pleti, má antioxidační účinky, regeneruje, omlazuje a rozjasňuje pleť. Záznamy o léčivých účincích zlata pocházejí z Alexandrie a jsou známy již více než 5 000 let. V dnešní době tyto účinky zlata dokládá řada odborných studií. Přesvědčte se o nich i vy.

Reclar znásobí efekt vaší kosmetiky

Účinné látky vaší oblíbené pečující kosmetiky se díky certifikovanému galvanickému proudu dostanou do hlubších vrstev pokožky a maximalizují tak její efekt. Ať už vyznáváte naprostý minimalismus nebo kombinujete několik kroků péče o pleť, cesta ke zdravé a zářivé pleti je díky Reclar snazší. 

Síla světelné terapie

Červené světlo aktivuje tvorbu kolagenu v pleti, zpomaluje známky stárnutí a vyhlazuje jemné vrásky. Regeneruje pokožku a stahuje póry. Modré světlo léčí akné a předchází vzniku nových zánětů, hojí drobné rány a jizvičky. To nejdůležitější o své pleti víte vy a Reclar se tomu přizpůsobí.

Osvěžující mlha a uklidňující esence

Ionizační sprej Ion Mist okamžitě hydratuje do hloubky, chrání vaši pleť proti vnějším vlivům i nečistotám. Sterilizuje a vyživuje pleť do hloubky – zesiluje účinky vašeho oblíbeného séra i krémů a napomáhá tónování pokožky. Náplň s extraktem z pravé kamélie pleť zklidňuje a udržuje ji vitální.

Ideál krásy z Koreji

Jižní Korea je země zaslíbená nejen idolu zdravého a krásného vzhledu, ale také neustálému zlepšování a inovacím, které mohou výsledek podpořit. Právem je tak považována za mekku kosmetiky a inovátora technologických přístrojů té nejvyšší kvality.

Reclar je inspirací, jak pečovat o své rituály spojené s krásou. 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram