Redakce Móda.cz a to, co ji těší v listopadu

Redakce Móda.cz a to, co ji těší v listopadu

Péťa, Janča, Lucka a Verča - redakce Móda.cz, která pro vás denně připravuje nejnovější články z módního světa, se i v měsíci listopadu dělí o to, co ji baví a bez čeho nemůže být.  

Péťa (šéfredaktorka)

Naše šéfredaktorka si zamilovala velké hodinky a jen tak mimochodem prohodila, že by si je přála letos od Ježíška. Co dalšího ji nadchnulo, je kombinace roztrhaných džínů s luxusní kabelkou. K tomu často na lidech z módní branže vídá i tetování a ani to neuniklo její pozornosti. Péťa sice už jedno má, ale přemýšlí nad dalším. Zajímají jí tetované nápisy v angličtině a latině a tahle fotka je pro ni jednoznačně velkou inspirací. Když přijde čas na odpočinek, ráda si zakousne sušenky oreo a zapálí voňavou svíčku. Je to taková podzimní klasika, možná příliš prvoplánová, ale co. Máme ji rádi všichni. 

Janča

Její testovací mánie u kosmetiky pokračuje. Kromě té shání (jako většina žen) tu správnou podzimní obuv. Zalíbilo se jí několik párů bot v Deichmannu a určitě není sama. Kotníkové boty s imitací zvířecí kůže jsou super. A stejně jako naše šéfredaktorka, Janča odpočívá při pití pečeného čaje. Ten prostě miluje.  

Lucka

Minulý měsíc nedala ráno bez kaše. Očividně si tvoří ranní závislosti, protože v listopadu si každé ráno užívá bylinné sirupy z Manufaktury, který má v sobě kofein. A tak jí to trošku nakopne na celý den v práci. V sychravých dnech ji těší také čokoláda. Lindor, ale asi milujeme (někdo více - někdo méně) tajně všichni. A jelikož její ruce nemají chvilku klidu, raději než klasické laky používá gel laky Sally Hansen, ke kterému není třeba UV lampa. Vydrží déle, neničí nehty a mají skvělý efekt. Vypadá to, že příští měsíc nás bude ujíždět na gelových lacích více. 

Verča

Protože už jsem dlouho nepoužívala žádnou vůni, při čekání u doktora jsem narazila na katalog Avonu, začala jím listovat a moje zápěstí se jako magnetickou silou přitisklo k testovací ploše právě u parfémované vody Rare Amethyst. Je těžší, sofistikovaná a vydrží do večera. Jinak jsem naprosto poblázněná do maličkých pusinek, které jsem si koupila na farmářském trhu (a nebylo to naposled) a malin se šlehačkou. Jednoduché zákusky, které mě jako příznivkyni minimalismu těší a těší. A když se dobře najím, jdu se také projít. Spadanými listy v jemném mrholení a v barevných teniskách se vracím s čistou hlavou. To potřebuji. 

pinterest.com ; vlastní

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram