Redakce Móda.cz posiluje své řady

Redakce Móda.cz posiluje své řady

Je nám velkým potěšením, představit vám naši čerstvou posilu, týmového hráče a kolegyni, herečku a blogerku Dominiku Býmovou, která bude vaší každodenní inspirací.

Dominika Býmová je mladá česká herečka s bohatými zkušenostmi jak z divadelních prken, tak i z televizních obrazovek. Poté, co padlo rozhodnutí o jevištní kariéře, úspěšně vystudovala Vyšší odbornou školu herectví obor činoherní herectví a moderátorství v Praze a první úspěchy na sebe nenechaly dlouho čekat.

Herectví prakticky zasvětila celý svůj život, a až na nepatrné odchylky na tom nehodlá nic měnit.

Dominiku mohli televizní diváci poznat ve filmech a seriálech jako Cizinec a krásná paní, Křídla Vánoc, Zdivočelá země nebo Ordinace v růžové zahradě. Poslední dobou se některým také ale mohla vrýt do paměti díky seriálu Přístav, jenž coby glosátorka Dívka ve žlutém nejprve jen uváděla a posléze se v samotné komediální sáze dokonce i objevila v roli blogerky Jitky. 

O Dominičině zjevném talentu tak není pochyb, ale nám nemohl uniknout ani její vytříbený písemný projev, který bychom vám také rádi zprostředkovali. Proto je nám potěšením, že se tato nadaná mladá dáma připojí právě k našemu teamu.

Na co nového se můžete těšit?

Ve fashion a lifestylovém okénku FASHION DAYS by DOMINIKA, které jsme pro naši čerstvou posilu otevřeli, nyní budete moci pravidelně čerpat nejen módní inspirace z pohledu mladého perspektivního člověka, ale také žhavé tipy, kam zajít na něco dobrého na zub či si jen vychutnat šálek lahodné kávy.

Nebude zde ale chybět ani český showbyznys, jehož bouřlivými vodami Dominika hezkou řádku let neohroženě proplouvá. Proto se zde můžete těšit i na čerstvé novinky ze světa plného večírků, společenských událostí a hvězd, bez kterých by se jen stěží obešly.

Fotil Igor Bodnar

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram