Redakce Móda.cz se dělí o to, co ji nesmí chybět v létě

Redakce Móda.cz se dělí o to, co ji nesmí chybět v létě

Slunce, voda, čerstvě posečená tráva, vysoké sedmikrásky, zářivé rtěnky, bad hair days maskované velkým slamákem, sluneční brýle, žádná řasenka, opálené nohy a rozvlněné vlasy v letním větru. To je léto, na jaké se těšíme. 

Péťa (šéfredaktorka)

"U mě léto začíná levandulí... A tím odstartuje sezóna lakování nehtů. Začínám přírodní francouzskou manikúrou a dál se to stupňuje až tak, že mám lentilkové nehtíky. Je super, že jsou prázdniny a že i má dcera může mít každý nehtík jiný. Děláme si takové holčičí dýchánky, kdy se čančáme a lakujeme a tancujeme a oslavujeme léto... Miluji ty dny a moc si je užívám... Obdivuji také motivy, které léto připomínají. Tedy námořnická modrá s kombinací kotvy, kormidla a bílé pruhy."

Janča 

"Bílá je zejména v létě na opálené kůži opravdu krásná, proto ji také ráda nosím. Je barvou pohody a štěstí, tak by se jí nikdo v létě vyhýbat rozhodně neměl. Džínové šortky znamenají klasiku, která nikdy neomrzí a navíc lichotí zadečkům. Barevné halenky, trička a topy, i ty musím v letním šatníku mít. Ostatně léto symbolizují barvy, slunce a zábava. Je tedy nejvyšší čas přikoupit pár barevných odstínů a léto je definitivně tady."

Lucka

"V létě se, co se oblečení týká, neobejdu bez světlých barev a vzdušných lehkých materiálů. Poslední dobou jsem trochu hřešila a nakoupila si pár věcí - téměř všechny jsou v bílé nebo ve světle modré barvě. Stejně jako v zimě mě baví šaty, ty do práce unosím nejvíc, stejně tak košile. Košili se mi podařilo ulovit jednu hodně volnou, světle modrou (jak jinak) a se zakrytými knoflíky, což je detail, který se mi na dámských košilích hodně líbí. Ve volném čase nosím volné a pohodlné věci - třeba tohle tílko se zipem u výstřihu, špagetovými ramínky a krásnou krajkou ve spodní části. V tom se už vidím na pláži u moře! Na léto ještě sháním culottes, ale zatím se mi nepodařilo najít ty správné, ve všech vypadám jako skřítek. :-) "

Verča

"Byť po celý rok upřednostňuji černou, bílou, tmavě modrou a sem tam šedou, s létem na mě přichází nálada barev a vzorů. Každoročně potřebuji mít ve svém letním šatníku krátké vzorované overaly, při chladnějších večerech miluji si přes ně přehodit svetřík v crop střihu. Na parné dny se neobejdu bez slunečních brýlí. Nejnovější jsou ty celé černé s kočičími rohy - připadají mi maximálně trendy. Při myšlence na rozbíjející se vlny o pobřeží a svěží mořský vánek je mi jasné, že plážové šaty a volná košile se mnou letos pocestují všechny. Sluneční brýle také. Overal vezmu jen jeden (snad). Plavky všechny troje. A pak knížku, pastelky, skicák, korálkové náramky, zlaté páskové sandálky, voděodolnou řasenku a... a jo, těším se. Konečně k moři. V ten moment přijde léto. Až budu stát na pláži a sledovat racky. Poslouchat vlny. A bude mi jedno, které šaty mám na sobě." 

V ten moment přijde léto.   

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram