Reklamní kampaň Massimo Dutti

Reklamní kampaň Massimo Dutti

Módní značka Massimo Dutti láká svou oslnivou kampaní se Sashou Pivovarovou v hlavní roli na novou kolekci podzim/zima 2014.

Massimo Dutti není ve skutečnosti ani módní návrhář a dokonce není ani žijící osobou, nýbrž ale módní značkou s ochrannou známkou a přesto že má italské jméno, její kořeny pramení ze Španělska.

Massimo Dutti nyní představuje novou kolekci pánské a dámské módy pro sezónu podzim/zima 2014, která bude bohatou inspirací všem, kteří hledají dokonalý podzimní outfit. Kolekce jako taková myslí na vše a oblékne i toho nejnáročnějšího zákazníka od hlavy až k patě. Nechybí zde blejzry, vlněné svetry a cardigany, nebo kabáty a bundy včetně kožených z pravé jehněčiny.

Kompletní kolekci, která je dostupná na oficiálních stránkách Massimo Dutti, doprovází reklamní kampaň od známého fotografa Mario Testino, jejíž hlavní hvězdou se vedle Amandy Wellsh, Matthew Terryho a Shaun De Weta, stala Sasha Pivovarova. Ruská modelka známá především pro spolupráce s módními domy a značkami Prada, Gucci, Alexander McQueen, Christian Dior, Louis Vuitton, Valentino, Hermes a mnoho dalších.

 

 

 

Zdroj: massimodutti.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram