Resort značky Rochas 2016 zůstal v pyžamu

Resort značky Rochas 2016 zůstal v pyžamu

V kolekci Resort 2016 se zvolna prolínaly prvky minimalismu s nádechem retra a business stylem společně se saténovými košilemi a čechranými tylovými sukněmi různých délek. 

37 modelů pod taktovkou italského módního návrháře Alessandra Dell'Acqua pojalo rozličné styly. Od pomerančově oranžové se přes bílou dostal designér i ke starorůžové a nečekaně je spojil v jednom outiftu. U zbytku už se ale držel jednoduchosti a experimenty ze své kolekce vynechal. Prostor dostal uvolněný styl, kde prim hrály tylové sukně - ať krátké, do poloviny lýtek nebo až pod kotníky. Doplněny byly o šedé a béžové mikiny a svetry. Dell'Acqua tak uvedl princeznovské sukně do stejné roviny se sportovními mikinami. Jak působivé!

Uznání si jistě Rochas zaslouží i za druhou část své Resort kolekce. Jen se s ní pojí malá praktická otázka. Modely z luxusního saténu v pánských uvolněných střizích totiž nabízejí dva způsoby nošení. Jedná se o tak úchvatné pyžamo, že by se dalo obléknout i na manažerskou schůzku nebo je to zdařilá obměna běžné kancelářské šedi? 
Odpověď už necháme na každé z vás. 
Jak se vám líbí... 

Zdroj: fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram