Retro vzorované nádobí vaše kuchyně potřebuje

Retro vzorované nádobí vaše kuchyně potřebuje

Zatímco vaše kuchyně může hýřit nejnovějším designem, retro nádobí se v ní bude jen a jen vyjímat. Protože vzorované hrnečky, mističky a talířky teď prostě frčí.

Pro milovníky aktuálních trendů v bydlení a designu připravil obchod Butlers perfektní sérii RETRO nádobí, díky které dokážete kompletně prostřít stůl tak, že vaše rodina bude mít dojem, že se vrátila v čase. Kolekce obsahuje hrnky, podšálky, talíře i misky v různých velikostech. Neříkáme, že si máte obměnit celé soupravy nádobí za tyhle retro, doporučujeme však zakoupit pár kousků vždy v sudém počtu, kterými vaše nádobí a stolování obohatíte. 

  
Červený talíř 20 cm 159 Kč ; Červený hrnek 300 ml 109 Kč

Dokážete si představit, jak připravujete letní grilovací party na zahradě a každý druh grilované zeleniny, masa, salát nebo olivy či domácí dresinky podáte svým hostům v jiné barvě retro nádobí? My z té představy šílíme, vždyť to je bomba! Kanárkově žlutá sada nádobí má na sobě roztomilý vzor kytiček, na zelené sadě zase najdete jemné puntíky a modré talíře by rovnou mohly do roubenky našich prababiček. 

 
Hořčicový hrnek 550 ml 139 Kč ; Hořčicová miska 560 ml 139 Kč

Celá série RETRO nádobí poutá pozornost natolik, že člověk neví, jaký druh si vybrat. Vy si však nemusíte vybírat jen jeden! Zvolte si klidně tři nejoblíbenější a od každého si zakupte dva talířky, dvě mističky nebo nové hrnečky. Záleží na vás, co nejvíc využijete a kde vám retro vzory budou dělat největší radost. A nás se na radu raději neptejte, my bychom nejraději sáhli po všech!

 
Zelená mistička 380 ml 89 Kč ; Zelený talíř 20 cm 159 Kč

Více (nejen) RETRO nádobí na butlers.cz!

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram