Revoluční Bubble uvádí novou sportovní lahev

Revoluční Bubble uvádí novou sportovní lahev

Nová filtrační lahev na vodu z vodovodu Bobble Sport je stejně chytrá jako její předchůdkyně. Vlastně o něco chytřejší, díky novým prvkům se můžete osvěžit, kdekoliv budete potřebovat.

Filtrační lahve Bubble jsou unikátní sami o sobě. Kromě toho, že díky uhlíkovému filtru čistí vodu z vodovodu přímo při její konzumaci a tím je voda chutnější a zdravější, jsou lahve Bubble také šetrné k životnímu prostředí, šetří naši peněženky a k tomu všemu dobře vypadají.

Designová filtrační lahev z dílny Karima Rashida, ikony současného světa designu, získala novou ještě vychytanější podobu.

Bubble Sport si zachovává své hlavní kvality, jako je uhlíkový filtr, který funguje zároveň jako pítko a uzavírání lahve. Současně zachycuje všechny nečistoty a pachy obsažené v kohoutkové vodě. Je vyrobena z nezávadného plastu a lze ji mýt v myčce.

Pro sport je však důležitá odolnost lahve a samozřejmě její praktičnost.

Novinkou je tedy lahev s novým větším objemem 750 mililitrů. Tělo lahve je navíc vyrobeno z odolnějšího matného plastu, takže lahev vydrží každodenní používání i ve ztížených podmínkách. Povedené je především silikonové víčko připevněné k hrdlu láhve s praktickým držátkem. Je tak ideálním společníkem nejen při sportu, ale třeba i při cestování. Víčko se nikdy neztratí a láhev snadno připnete třeba na batoh.

Bubble Sport má jako jediná celobarevné provedení, a to hned několik, což ji povyšuje nad obyčejné lahve.

Designér, mající na svém kontě už víc jak 300 ocenění, tak rozšířil své stávající řady filtračních lahví, mezi kterými najdete litrovou, půllitrovou a dětskou lahev, dokonce i dvoulitrové džbány z filtrem Bobble Jug.

Filtrační lahvi s ekologičtějším systémem čištění vody z kohoutku a zlepšování tak její chuti propadly již miliony lidí na celém světě.  Každého jistě překvapí, že přes moderní nadčasový design v mnoha barvách je lahev cenově dostupná. Litr čerstvé filtrované vody vás totiž ve výsledku přijde přibližně na pouhé dvě koruny!

Vyberte si tu svou, udržte peněženku plnou a chuťové buňky spokojené!