Revoluční novinka v kráse? 3D make-up tiskárna Mink bouří vody v kosmetickém průmyslu!

Revoluční novinka v kráse? 3D make-up tiskárna Mink bouří vody v kosmetickém průmyslu!

Představte si tiskárnu, na které si můžete vytisknout vlastní make-up. Nebo jakoukoliv z téměř 17 milionů barev. Přesně taková je Mink 3D tiskárna. Šikovná technologie, která se vám vejde do kabelky a můžete tak tisknout oblíbené obrázky kdekoliv a zkoušet si barvy, které chcete aplikovat jako make-up.

Objevitelka začala s vynálezem už v roce 2014

Velkou otázkou v kráse pro rok 2019 zůstává fakt, jestli je dobrým nápadem tisknout si vlastní make-up. První svého druhu na světě je tiskárna Mink, kterou vymyslela a patentovala Grace Choi. Ta věří, že lidé se vzdalují od tradiční televize a novin a zajímá je více digitální svět. Lidé si rádi prohlížejí barevné obrázky na internetu i ve svých aplikacích. Proč tedy nevyužít krásnou digitální inspiraci v opravdový 3D fyzický make-up prostřednictvím Mink tiskárny?

Jak to funguje?

Extrémně jednoduchý proces tisku je hotový za několik vteřin. Chcete stejný odstín rtěnky jako vaše hrdinka na Instagramu nebo oční stíny jako oblíbená filmová herečka? S Mink tiskárnou je možné tisk obrázku do 16.7 miliónů barev. Celý proces začíná se stažením Mink aplikace. Poté se do aplikace nahrají fotografie. Mohou být z internetu, Instagramu, selfie nebo jakákoliv jiné obrázky. Dalším krokem je vybrat si tisk celé fotky nebo jen části.  Dále se vloží čtvercový list make-up papírku do tiskárny, stejně jako se vkládá obyčejný papír do regulérní tiskárny. 

Stačí jen malá chvilka a můžete mít kteroukoliv barvu make-upu na světě.

15 vteřin k vytvoření vlastního make-upu

Mink tiskárna potřebuje jen 15 sekund k tomu, aby vyprodukovala unikátní barevné kompozice podle vašeho přání na speciální čtvercový papír. Po vytisknutí si můžete barvy z listu papírku aplikovat kamkoliv, protože barvy se vytiskly v pudrovém formátu. Cena tiskárny začíná na 8 800 Kč. V předobjednání je možná sleva 2 200 Kč. Experti v make-up a kráse se však neshodují nad užitkem nebo důležitostí nové make-up tiskárny.

Odborníci se neshodují nad využitím tiskárny

Jedni se hrdě staví za revoluční novinku a druzí pochybují o jejím konceptu. Najít dokonalý odstín make-upu možná bude o mnoho snadnější, ale třeba napodobování a kopírování ostatních bude také součástí tisku make-upu. Je tedy potřeba v dnešním světě krásy, kde je nepřeberné množství nabídky make-upu, tvořit svůj vlastní?

 

 pinterest.com, elle.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram