Rihanna představila valentýnskou kolekci spodního prádla Savage X Fenty

Rihanna představila valentýnskou kolekci spodního prádla Savage X Fenty

Zpěvačka Rihanna představila novou valentýnskou kolekci spodního prádla Savage X Fenty. Sbírka obsahuje prádlo vhodné pro všechny tělesné proporce a nesnaží se nikoho zaškatulkovat.

Rihanna již dávno není pouze barbadoská zpěvačka a příležitostná herečka. V roce 2017 vytvořila vlastní kosmetickou řadu Fenty Beauty a později také značku spodního prádla s názvem Savage X Fenty. Právě se značkou Savage X Fenty se Rihanna snaží nabídnout ženám všech tělesných proporcí dobře padnoucí a svůdné prádlo. V nejnovější valentýnské kolekci, která nese název 'A Savage Kinda Love', představila Rihanna noční košile, pyžama, kalhotky, podprsenky a rukavičky, přičemž nechyběly ani romantické motivy srdíček, které k Valentýnu patří. To vše dostupné na internetové stránce SavageX.com.

Rihanna se netají tím, že se ráda zapojuje do celého procesu od návrhu spodního prádla, výrobu až po propagaci. Chce být zkrátka u všeho a být si jistá tím, že svým zákaznicím nabízí jen to nejkvalitnější. „Savage X je o respektu. Dělejte to, co děláte. Buďte samy sebou. Přijměte individualitu,” říká Rihanna, která se svými kolekcemi snaží oslavovat ženy takové, jaké jsou.

Vogue.co.uk, Elle.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram