Rihanna si plní další sen. Zakládá vlastní agenturu.

Rihanna si plní další sen. Zakládá vlastní agenturu.

Rihanna je ženou, která dobývá svět ve všech směrech. Není tedy jen populární zpěvačkou, zvládla si zahrát i ve filmu, získala sedm cen Grammy, cenu ikony naší generace AMAs, v roce 2010 vydala svůj parfém Rebelle Fleur, stala se tváří značky Nivea, Armani, ve společnosti River Island vydává své oblečení, stala se kreativní ředitelkou značky Puma a přesto je něco, na co si sáhne až nyní…

Rihanna, celým jménem Robyn Rihanna Fenty, narozená v roce 1988 si plní další sen. A že je velkým vzorem všem ženám, o tom není sebemenší pochyb. Kdy naposledy jste viděli tak cílevědomou a úspěšnou ženu?

Rihanna je na svém kariérním vrcholu a drží se na něm velice obratně již pár let. Nyní přichází se spoluprácí s Benoit Demouy a vlastní agenturou Fr8me.

„Vlasy, make-up a styling hrají důležitou roli v kreativitě. Vlastní agentura pro mě byla přirozeným řešením,“  řekla o svém postupu Rihanna.

Agentura Benoit Demouy z Los Angeles se zabývá reklamou, focením editorialů a událostmi v rámci červeného koberce. Od této spolupráce tedy můžeme očekávat jen prvotřídní výsledky.

Agentura Fr8me v současnosti nabírá talentované zaměstnance na své pozice. Mezi nimi však nemůžou chybět lidé z týmu Rihanny. Make-up artistka Mylah Morales, kadeřnice Marcia Hamilton a Patricia Morales a v neposlední řadě i stylista Jason Bolden.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram