Rihanna údajně zakládá módní dům pod hlavičkou koncernu LVMH

Rihanna údajně zakládá módní dům pod hlavičkou koncernu LVMH

Deník The New York Times přišel s informacemi, že je zpěvačka Rihanna uprostřed podpisu exkluzivní módní smlouvy s LVMH. Pokud by tomu tak bylo, stala by se první módní návrhářkou tmavé pleti ve společnosti Moët Hennessy Louis Vuitton. 

Spekulace o tom, že by měla mít Rihanna svůj vlastní módní dům pod hlavičkou největšího světového koncernu LVMH, vznikly, když byla vyfotografována na ulici s velikými slunečními brýlemi s nápisem Fenty po stranách. Detaily ohledně podpisu smlouvy jsou zatím neznámé, avšak deník The New York Times zjistil od blízkého zdroje LVMH, že je Rihanna uprostřed podpisu exkluzivní smlouvy.

Moët Hennessy Louis Vuitton (LVMH) má pod sebou více jak 60 luxusních módních domů včetně Dior, Louis Vuitton, Givenchy či Fendi. Poslední dům, který vznikl pod hlavičkou LVMH byl Christian Lacroix v roce 1987. Rihannina značka by tak byla zcela první od roku 1987, která vznikla u LVMH. Očekává se, že by nově vzniklá značka nesla jméno Fenty, které Rihanna používá i u značky spodního prádla a kosmetiky.

Zdá se, že na co Rihanna sáhne, to ji vychází. Její spolupráce s Pumou a Manolo Blahnikem měla neskutečný úspěch, stejně tak jako její kosmetická řada Fenty Beauty a vlastní linie spodního prádla Savage X Fenty. Kromě toho byla v minulosti jmenována první černou ambasadorkou Dioru. Pokud by byl opravdu založen módní dům v čele s Rihannou, sklízel by dozajista úspěchy, stejně jako její předchozí aktivity.  

TheGuardian.com, NyTimes.com, WWD.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram