Říjen v redakci Móda.cz

Říjen v redakci Móda.cz

Říjnové dny přinesly zimu, nevlídno a podzim. A byť zimu ani nevlídno rádi nemáme, s podzimem to je jiná. Právě teď je totiž čas, kdy se barví listy a příroda je úplně nejkrásnější!

Péťa (šéfredaktorka) 

"Že bych se dala na zlatou? Vždy jsem preferovala stříbro nebo bílé zlato. Ale v tento čas se poohlížím po barvě zlaté. Čím to je, nevím. Dresscode a jiné společenské události a galavečery mě asi donutily. Ano tím to bude... Moje nedávná návštěva Bratislavských Módních dní byla Black a Gold, tak asi proto... Zlato ještě nenakupuji, a tak jsem prozatím běžela do Mohita a tam si vybrala tyto decentní kousky."

Janča

"Říjen je pro mě měsícem pohody a utvrzení se v několika zjištěních. Ano, miluju kafe od Sturbucks, bez něj prostě být nelze. Zimních a podzimních kabátků a bund není nikdy dost. Jakože opravdu nikdy! Světle růžová je cool. A je jedno, co jsem říkala před měsícem. Podzim je plný nádherných barev a plodů přírody, stačí jen hledat a poznávat. I mlha, která zahalí všechno okolo do své moci, se mi čas od času líbí, i když bych to nahlas nikdy nepřiznala. A chození mě baví o to víc, protože máme v redakci svou výzvu #FallinNike."

Verča

"Jelikož na konci září mám narozeniny, na začátku října jsem je slavila. Díky tomu se mi atmosféra mého nejoblíbenějšího měsíce posunula i do října. Užívala jsem si podzim, kaštany, dýně a takový ten přechod, když z ničeho nic je z léta podzim. To miluji. A letošní říjen celkově mi připadá velkolepý. Spoustu výletů, spoustu zážitků, nových maličkostí, úspěchů, dobrého jídla a plný podzimu. Toho opravdového podzimního sychrava, které vnitru prostě musíte mít rádi. A co ještě zbnožňuju v říjnu? Modrou. S modrou. Na oblečení, nehtech i v přírodě. A co mám ráda na ní? Tu naději, kterou přináší..."

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram